Εγώ έτσι απλά


Ο ρόλος ενός ΟΔΗΓΟΥ και φυσικά με την συναργασία τουΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ είναι να παρουσιάζει τις ομορφιές μιας περιοχής, μιας πόλης, μιάς χώρας , και να παρέχει στον Ταξιδιώτη κάθε πληροφορία , τα αξιοθέατα και την κολτούρα καθε τόπου.

Συνεπείς προς το ρόλο αυτό και την συνεχή έρευνα προτείνουμε !! τόπους ώστε να γίνοντε οι διακοπές ποιο ποιοτικές και ποιο ευχάριστες


Στις εκδρομές μας , γινόμαστε μια οικογένεια , μια παρέα , ιδικότερα στις μέρες των εορτών , δεν υπάρχει πιο ομορφότερο να υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι και να διακρίνεις χαμόγελαστά πρόσωπα , καινούργια ατομα, νέες παρέες


Με εκτίμηση κ σεβασμό THE DRIVER +30 6977 431320-

FACEBOOK : christos deligiannidis

Twitter: christosDeligiannidis (chr1stofer)


twitter

Για Μένα - about me

Η φωτογραφία μου
THESSALONIKI, Greece
TEL: +30 6977-431320.(EMAIL christos.deligiannidis@gmail.com)...(skype: christos.deligiannidis ) face book : tripdriver or christos deligiannidis )

οι επισκέψεις αυτής τις σελίδας είναι στους - visits to this page is to

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Μόνο για σκιέρ στο Μπάνσκο Βουλγαρίας για 3 μέρες.100euro

Είδη μαζευτήκαμε μερικά άτομα νεαρής ηλικίας για σκί στο bansko βουλαγαρίας μερικά ακόμα άτομα και το λεωφορείο γέμισε , 

3ήμερο για νέους
Μόνο για σκιέρ στο Μπάνσκο Βουλγαρίας για 3 μέρες με πρωινό και δείπνο στα 100€ Η εκδρομή είναι μόνο για νέους μέχρι σε ηλικία που μπορεί να κάνουν σκι
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 - Ιανουαρίου 2011
Αναχώρηση από τον Τρίλοφο στις 15,30 και 15,45 καλαμαριά και 15,50 Μπότσαρη με Ν, εγνατία και στις 16,00 απο Αριστοτελους και συνεχίζουμε κανονικά για bansko Με ενδιάμεση στάση για καφέ, φθάνουμε στα σύνορα του Προμαχώνα και συνεχίζουμε για το Μπάνσκο μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος.Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .
ΣΑΒΒΑΤΟ 12 - Ιανουαρίου 2011
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος ΓΙΑ τους ΣΚΙΕΡ . Ελεύθερος χρόνος στη διάθεση σας για ψώνια,καφέ και σκι . Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .
ΚΥΡΙΑΚΗ 13- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011
Πρωινό στο ξενοδοχείο, και στις 16,30 θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την όμορφη πόλη μας ,με ενδιάμεση στάση τον προμαχώνα για καφεδάκι και μετά συνεχείζουμε για την θεσσαλονίκη
Άφιξη στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ το βραδάκι

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
- Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο
- Διαμονή στο ξενοδοχείο GUINNESS 4*
- ΔΩΡΕΑΝ SPA , ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ , ΠΙΣΙΝΑ
- Πρωινό και Δείπνο
- Αρχηγό – συνοδό του γραφείου
- Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που θα διανυκτερεύσετε ΣΤΟ Guiness 4*











Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Νυμφαίο Φλώρινας


Νυμφαίο Φλώρινας

Ενας από τους καλύτερα διατηρητέους παραδοσιακούς οικισμούς της Βόρειας Ελλάδας. Με πρωτοβουλία μερικών φωτισμένων ανθρώπων, τη δεκαετία του ’90, ανακαινίστηκαν παλιά αρχοντικά, διαμορφώθηκαν περίτεχνα καλντερίμια, δημιουργήθηκαν ξενώνες ξαναδίνοντας ζωή σε ένα χωριό με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά. Κι όλα αυτά, σε απόσταση 5 μόλις λεπτών από το περιβαλλοντικό κέντρο του Αρκτούρου.

Πριν μάθει κανείς τη συναρπαστική ιστορία του Νυμφαίου πρέπει πρώτα να κάνει ένα περίπατο σε έναν από τους καλύτερα διατηρημένους παραδοσιακούς οικισμούς της Βόρειας Ελλάδας. Να δει τα υπέροχα αστικά αρχοντικά όπου έζησαν οι εύποροι Νεβεσκιώτες, να απολαύσει το αρχιτεκτονικό σήμα κατατεθέν του χωριού, την επιβλητική Νίκειο Σχολή, την οποία δώρισε στο Νυμφαίο το 1928 ο μεγάλος καπνέμπορος Ζαν Νίκου, με τα εκλεπτυσμένα αρχιτεκτονικά στοιχεία, τα νεοβυζαντινά διακοσμητικά και το εντυπωσιακό πέτρινο καμπαναριό, να σταθεί στο «Σπίτι των χρυσικών», όπως ονομάζεται το Μουσείο Αργυροχρυσοχοΐας, Λαογραφίας και Ιστορίας Νυμφαίου και να χαθεί στα καλντερίμια και στα στενά σοκάκια του χωριού.

Η πλούσια ιστορία του τόπου

Η ιστορία του χωριού ξεκινάει από την Τουρκοκρατία. Εκείνο τον καιρό, περίπου το 1385, υπολογίζεται πως ανηφόρισαν οι Μακεδόνες που ζούσαν κοντά στη γειτονική λίμνη Ζάζαρη και εγκαταστάθηκαν στις σκεπασμένες με οξιές λαγκαδιές στο Βίτσι. Ο κύριος ‘

εποικισμός του χωριού όμως έγινε λίγο αργότερα με την εγκατάσταση πολλών νομάδων ποιμένων της Bόρειας Μακεδονίας. Οι Βλάχοι έποικοι του μικρού χωριού που άρχισε να χτίζεται στο Βίτσι, το ονόμασαν Νιβεάστα, όνομα με τρεις πιθανές ερμηνείες· «Νύφη», προφανώς για την ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος, «Αθέατη», ίσως γιατί το χωριό ήταν εντελώς κρυμμένο από τα επικίνδυνα τουρκικά βλέμματα, και «όπου μένει το χιόνι»! Οι Βλάχοι Νιβεστιάνοι, εκτός από κτηνοτρόφοι ήταν και εκπληκτικοί πολεμιστές, γι’ αυτό και πέτυχαν να γίνει το χωριό τους βακούφι (κτήμα αφιερωμένο σε ναό ή σε ευαγές ίδρυμα), κάτι που μεταφράζεται σε εκχώρηση προνομίων. Oταν οι Τούρκοι κατέστρεψαν τη Νικολίτσα, ένα βλαχοχώρι στον Γράμμο, την περίοδο 1650 – 1680, πολλοί Νικολιτσιώτες -περίφημοι αργυροχρυσοχόοι- εγκαταστάθηκαν εδώ και μύησαν γρήγορα τους Νιβεστιάνους στην τέχνη τους. Eτσι, από τα τέλη του 17ου αιώνα και για τρεις αιώνες το χωριό έγινε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα αργυροχρυσοχοΐας στα Βαλκάνια, αποφέροντας τεράστια οικονομικά οφέλη, επεκτείνοντας το εμπόριο και σε άλλους τομείς, όπως ο καπνός και το βαμβάκι. Από τους γνωστότερους εμπόρους ήταν ο Μίχας Τσίρλης και η οικογένειά του, τα μέλη της οικογένειας Σωσσίδη -ο Νάνος Σωσσίδης οργάνωσε στην Ελλάδα τον Εθνικό Οργανισμό Καπνού-, ο Ζαν Νίκου, ο οποίος έγινε διευθυντής στο Σουηδικό Μονοπώλιο Καπνού και ο Κωνσταντίνος Μίσσιου, παππούς των αδελφών Μπουτάρη, με καπνεργοστάσια στη Θεσσαλονίκη και στο Αμβούργο.

Oλοι αυτοί οι ικανότατοι άνθρωποι μετέφεραν την τεράστια επιτυχία τους στο μικρό κεφαλοχώρι. Τα αρχοντικά τους, τα δημόσια κτίρια που δώρισαν, τα δημόσια έργα, όλα έχουν τη σφραγίδα μιας ιδιαίτερα ανεπτυγμένης και κοσμοπολίτικης τάξης. Μιας τάξης ευγενών, όχι απαραίτητα από καταγωγή, οι οποίοι όμως, δημιούργησαν εκτός από τεράστια περιουσία και ένα υψηλό πρότυπο ζωής τόσο για τους ίδιους όσο και για τον τόπο τους και την πατρίδα τους.

Την περίοδο της εξέγερσης των Ελλήνων ενάντια στους Τούρκους, το χωριό το βρίσκουμε με την ονομασία Νέβεσκα (όνομα αρβανίτικης προέλευσης), ενώ το 1928 μετονομάστηκε σε Νυμφαίο. Κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής και του εμφύλιου βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, λόγω της θέσης του μέσα στο Βίτσι. Με τα χρόνια ακολούθησε την πορεία πολλών ακόμα χωριών της χώρας, άδειαζε, δηλαδή, σταδιακά μέχρι που γύρω στις αρχές του 1980 είχε σχεδόν ερημώσει.

Η αναγέννηση του τόπου

Στις αρχές της δεκαετίες του ’80 μερικοί Νεβεσκιώτες αποφάσισαν να κάνουν μια προσπάθεια αναδημιουργίας του χωριού. Βρήκαν χρηματοδότες, ευαισθητοποίησαν και άλλους συντοπίτες τους και κατάφεραν να ξαναχτίσουν πολλά από τα ερειπωμένα σπίτια, να ανακαινίσουν τα παλιά αρχοντικά, να διαμορφώσουν τα περίτεχνα καλντερίμια και να δημιουργήσουν μερικούς σπουδαίους ξενώνες, αφού για να έχει ζωή ο τόπος θα έπρεπε οι άνθρωποι να έχουν κίνητρο για να μείνουν, θα έπρεπε να έχουν, δηλαδή επαγγελματική προοπτική. Από τους πρωτεργάτες της αναγέννησης αυτής ξεχωρίζουν ο Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 ξαναγύρισε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ξανάφτιαξε το παλιό οικογενειακό σπίτι και έστησε δύο ξενώνες και ο Νίκος Μέρτζος, πρόεδρος του Νυμφαίου, δημοσιογράφος και συγγραφέας. Σύμμαχοι σε αυτήν την προσπάθεια στάθηκαν πολλοί επώνυμοι Νεβεσκιώτες, όπως ο πρέσβης Τζων Σωσσίδης, εύποροι επιχειρηματίες, όπως ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, υπουργοί, πολιτικοί και πολλοί ακόμη άνθρωποι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και ιδιαίτερα από την Κοζάνη. Το Νυμφαίο είναι η μοναδική κοινότητα της Bόρειας Ελλάδας που συμμετέχει στο εθνικό δίκτυο πολιτισμού, παράδοσης και κοινοτικού βίου, με ονομασία «Των Eλλήνων οι κοινότητες».

Πώς να πάμε

Ο ταχύτερος και καλύτερος δρόμος είναι μέσω της Εγνατίας Oδού. Με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη, μπαίνετε στην Εγνατία και ακολουθείτε το δρόμο προς Βέροια. Δεν μπαίνετε στην πόλη, αλλά περνάτε τα τούνελ στο Βέρμιο και πάνω από την κοιλάδα του Αλιάκμονα, συνεχίζετε προς Κοζάνη. Στρίβετε έξω από την πόλη βόρεια ακολουθώντας έναν από τους βόρειους κάθετους άξονες της Εγνατίας, περνάτε έξω από την Πτολεμαΐδα και έξω από το Αμύνταιο αφήνετε τον άξονα και στρίβετε δυτικά προς Αετό. Eξω από το χωριό θα δείτε το δρόμο που θα σας φέρει στο Νυμφαίο.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2011

Μερικά λόγια για την καθαρή Δευτέρα και για τις απόκριες


Καθαρά Δευτέρα

Η Καθαρή Δευτέρα ονομάστηκε έτσι, επειδή οι χριστιανοί «καθαρίζονταν» σωματικά και πνευματικά. Την Καθαρά Δευτέρα σταματά η κατανάλωση κάθε αρτύσιμου φαγητού και ξεκινά μια νηστεία που είναι διάρκειας 40 ημερών, όσες δηλαδή και οι μέρες νηστείας του Χριστού στην έρημο. Η λαγάνα που συνηθίζουμε να καταναλώνουμε τη μέρα αυτή, παραπέμπει στα «άζυμα» της Παλαιάς Διαθήκης. Ταυτόχρονα ξεκινά και η πνευματική κάθαρση, με την παρακολούθηση των λειτουργιών της Μεγάλης Σαρακοστής.

Από παλιά η Καθαρή Δευτέρα, πέρασε στην συνείδηση του λαού, σαν μέρα καθαρμού. Οι βυζαντινοί, την Καθαρή Δευτέρα την ονόμαζαν Απόθεση -Απόδοση, και τελούσαν δρώμενα. Τραγουδούσαν σχετικά άσματα, από τα οποία έχουν σωθεί μικρά μέρη μέχρι στις μέρες μας. «Ίδε το έαρ το καλόν πάλιν επανατέλλει, φέρον υγείαν και χαρά και την ευημερίαν».

Το πέταγμα του αετού, είναι ένα έθιμο μεταγενέστερο. Κούλουμα ονομάζεται η καθαροδευτεριάτικη έξοδος στην εξοχή και το πέταγμα του αετού. Οι χριστιανοί, παρέες παρέες βγαίνουν στην εξοχή, παίρνοντας μαζί τους νηστίσιμα φαγητά, και το ρίχνουν στην διασκέδαση και τον χορό. Τα κούλουμα από τόπο σε τόπο γιορτάζονται διαφορετικά, με διάφορες εκδηλώσεις. Παντού όμως επικρατεί κέφι, χορός και τραγούδι. Για την ετυμολογία της λέξης κούλουμα υπάρχουν πολλές εκδοχές. Κατά τον Νικόλαο Πολίτη, πατέρα της ελληνικής λαογραφίας, η λέξη προέρχεται από το λατινικό Cumulus (κόλουμους) που σημαίνει σωρός, αφθονία αλλά και το τέλος. Εκφράζει δηλαδή το τέλος, τον επίλογο της Απόκριας. Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή προέρχεται από μια άλλη λατινική λέξη, την λέξη «κόλουμνα» δηλαδή «κολώνα». Κι αυτό επειδή το πρώτο γλέντι της Καθαράς Δευτέρας στην Αθήνα, έγινε στις

Στήλες του Ολυμπίου Διός.
Όποια όμως κι αν είναι η ρίζα της λέξης, απ’ όπου κι αν προέρχεται, τα κούλουμα είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας, να διασκεδάσουμε κοντά στην φύση.


Εύχομαι σε όλους να περάσετε ένα όμορφο τριήμερο.
Να προσέχετε όσοι θα μετακινηθείτε γιατί οι δρόμοι μας είναι επικίνδυνοι και γεμάτοι παγίδες.

ΑΠΟΚΡΙΕΣ

Απόκριες - Καρναβάλι

Οι Απόκριες και το Καρναβάλι, είναι για όλους μας, μέρες γλεντιού μεταμφίεσης και ξεγνοιασιάς.
Κατά πάσα πιθανότητα η λέξη Καρναβάλι, προέρχεται από τις λατινικές λέξεις «carrus navalis», που σημαίνουν ναυτικό αμαξίδιο. Κι αυτό γιατί, στις πομπές που γίνονταν κατά την διάρκεια των Ελευσίνιων Μυστηρίων, (που όπως και τα Διονύσια, ήταν οι πρόγονοι του σημερινού καρναβαλιού), για να μεταφερθεί το Ιερό Πέπλο της Αθηνάς στον Παρθενώνα, μέσω της Ιεράς Οδού, παρήλαυνε και μια μικρογραφία Ιερού Πλοίου, όπως της Πάραλου από την Δήλο, ή της Σαλαμινίας. Οι μικρογραφίες αυτές είχαν ρόδες, τις στόλιζαν με άνθη και καρπούς, και έπαιρναν μέρος στις πομπές. Σε αρχαία αγγεία συναντάμε παράσταση του Διονύσου που κάθεται πάνω σε ένα τέτοιο πλοίο.

Το Καρναβάλι είναι μια από τις γιορτές που έχουν καθιερώσει οι άνθρωποι κατά τις οποίες μπορούν να γλεντούν ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς.
Οι μεταμφιέσεις πρωτοεμφανίζονται περίπου το 2000 π.Χ. στην Ασία, και συγκεκριμένα στη Μεσοποταμία και τη Βαβυλώνα. «Η δούλα ντύνεται κυρά και ο υπηρέτης αφέντης».
Σε πιο πρόσφατες εποχές, οι μεταμφιέσεις κυριαρχούσαν όχι μόνο στο Βυζάντιο, όπου η απόκρια έπαιρνε πάνδημο χαρακτήρα, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη καθώς και σε άλλους λαούς. Ο μεταμφιεζόμενος άλλοτε έπαιρνε μαγική δύναμη για να τη χρησιμοποιήσει για το καλό της παραγωγής και άλλοτε για να ξεγελάσει τα επιβλαβή πνεύματα.

Η συνήθεια αυτή, ήδη από τον 2ο μ.Χ. αιώνα, βρήκε αντίθετη την εκκλησία, που έβλεπε σε αυτές τις εκδηλώσεις την συνέχιση των ειδωλολατρικών εθίμων.
Εκκλησιαστικοί συγγραφείς, όπως ο Κλήμης Αλεξανδρείας και ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος, με πύρινο λόγο στηλίτευαν όσους μεταμφιέζονταν και συμμετείχαν σε τέτοιες εκδηλώσεις. Από τα κείμενα τους μαθαίνουμε, ότι στρατιώτες μεταμφιέζονταν σε άρχοντες, άνδρες σε γυναίκες, γυναίκες σε άνδρες, πλούσιοι σε φτωχούς, φτωχοί σε πλούσιους και άλλοι σε ζώα. Φορούσαν προσωπεία, έπαιρναν μέρος σε πομπές, και ενοχλούσαν τους περαστικούς με πειράγματα και χοντρά αστεία.
Παρ' όλες όμως τις απαγορεύσεις από την εκκλησία, οι γιορτές αυτές επιβίωσαν στο Βυζάντιο, κάτι που ανάγκασε την Εκκλησία κατά τα τέλη του 7ου αιώνα, στην εν Τρούλλω Οικουμενική σύνοδο, να ασχοληθεί με αυτή την «ειδωλολατρική» συνήθεια των Βυζαντινών. Οι Κανόνες της συνόδου, απαγόρευαν στους άνδρες και στις γυναίκες να μεταμφιέζονται στο άλλο φύλο, καθώς και να φορούν μάσκες, με την απειλή του αφορισμού. Ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες για μεταμφιέσεις κατά τον 10ο και μέχρι τον 12ο αιώνα.

Η περίοδος πριν την έναρξη της νηστείας της Μεγάλης Σαρακοστής, συνδέθηκε με την ελευθερία της διασκέδασης που επιτρέπει η μεταμφίεση, και μέσα από λαϊκά δρώμενα ήθη και έθιμα, έφτασε μέχρι τις μέρες μας, με διασκεδάσεις, συμπόσια, τις «μουτσούνες», τους «κουδουνάτους» που με αθυροστομίες και αστεία πειράζουν όποιον βρουν στον δρόμο τους και δρώμενα, με εικονικές μάχες ή δίκες.
Μπορεί το Καρναβάλι και οι Απόκριες να ξεκίνησαν από πολύ παλιά, μπορεί οι γιορτές αυτές να πήραν πολλά ονόματα, αλλά ένα πράγμα παρέμεινε σταθερό. Η διάθεση του ανθρώπου να μασκαρευτεί, να γελάσει, να διασκεδάσει, ή απλά να γιορτάσει την αγάπη του για την ζωή.

2ήμερη εκδρομή 15 – 16 Ιανουαρίου 2011 ΜΠΑΝΣΚΟ



2ήμερη εκδρομή
15 – 16 Ιανουαρίου
2011
ΜΠΑΝΣΚΟ
55€


Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011
Αναχώρηση από τον Τρίλοφο στις 07.00 και 07,20 καλαμαριά και 07,40 Μπότσαρη με Ν, εγνατία και στις 07,50 απο Αριστοτελους και συνεχίζουμε κανονικά για bansko Με ενδιάμεση στάση για καφέ, φθάνουμε στα σύνορα του Προμαχώνα και συνεχίζουμε για το Μπάνσκο μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος.Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .
Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στο Μπάνσκο .Στις 11.30 θα αναχωρήσουμε για το Σαντάνσκι . Ελεύθερος χρόνος στη διάθεση σας για ψώνια και φαγητό ( εξ ιδίων) . Στις 16.30 θα αναχωρήσουμε για την πόλη μας με τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή μας

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
- Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο
- Διαμονή στο ξενοδοχείο CRYSTAL 4*
- ΔΩΡΕΑΝ SPA , ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ , ΠΙΣΙΝΑ
- Πρωινό και Δείπνο
- Αρχηγό – συνοδό του γραφείου
- Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
- ΦΠΑ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
- JACUZZI - ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ ( Χρέωση 5 € / άτομο )
- MASSAGE ( σύμφωνα με τον τιμοκαταλογο του ξενοδοχειου )
Τιμη συμμετοχής 55 €



Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΚΣΟ

ΒΑΝΣΚΟ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ

ΈΝΑ ΑΠΌ ΤΑ ΌΜΟΡΦΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΉΚΑΤΕ
ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ, ΚΑΙ ΠΕΡΆΣΑΜΕ ΌΜΟΡΦΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΈΑ ΠΟΥ ΕΊΜΑΙ
ΣΊΓΟΥΡΟΣ ΌΤΙ Κ ΕΣΕΊΣ ΤΟ ΊΔΙΟ ΌΜΟΡΦΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΎΣΑΤΕ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ ..... ΚΑΙ ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΏ ΣΕ ΚΆΠΟΙΟ ΆΛΛΟ ΌΜΟΡΦΟ ΤΑΞΊΔΙ ΜΑΣ








ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΑ ΡΑ ΠΟΛΛΟΊ ΑΛΛΆ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΊ




ΑΝ ΕΊΧΑΤΕ Κ ΕΣΕΊΣ ΜΙΑ ΤΈΤΟΙΑ ΠΑΡΈΑ ΣΊΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΆΖΑΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ



ΕΔΏ ΔΕΝ ΛΈΜΕ ΤΊΠΟΤΕ ΑΠ ΛΑ ΘΑΥΜΆΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΟΎΛΕΣ



ΟΧΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ Κ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ .... ΑΠΛΑ ΠΑΛΙ ΕΜΕΝΑ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ..
ΜΕ ΒΡΗΚΑΝΕ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ .......




ΌΤΑΝ ΈΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΈΤΟΙΑ ΠΑΡΈΑ ΓΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΆΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ





ΑΠΌ ΌΤΙ ΒΛΈΠΕΤΕ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΎΓΟΥΜΕ




ΑΚΌΜΗ ΕΔΏ ΕΊΜΑΣΤΕ




Η ΠΑΤΡΙΚ ΈΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΉ



ΝΑ Κ Η ΕΠΌΜΕΝΗ ΣΚΙΈΡ



NEEEEEEEEEEEEEXT






ΝΑ Κ Η ΟΛΓΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΟΚΕ




ΚΡΥΦΟ ΤΑΛΕΝΤΟ Η ΟΛΓΙΤΣΑ ΜΑΣ ,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΌΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ










ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ