Εγώ έτσι απλά


Ο ρόλος ενός ΟΔΗΓΟΥ και φυσικά με την συναργασία τουΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ είναι να παρουσιάζει τις ομορφιές μιας περιοχής, μιας πόλης, μιάς χώρας , και να παρέχει στον Ταξιδιώτη κάθε πληροφορία , τα αξιοθέατα και την κολτούρα καθε τόπου.

Συνεπείς προς το ρόλο αυτό και την συνεχή έρευνα προτείνουμε !! τόπους ώστε να γίνοντε οι διακοπές ποιο ποιοτικές και ποιο ευχάριστες


Στις εκδρομές μας , γινόμαστε μια οικογένεια , μια παρέα , ιδικότερα στις μέρες των εορτών , δεν υπάρχει πιο ομορφότερο να υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι και να διακρίνεις χαμόγελαστά πρόσωπα , καινούργια ατομα, νέες παρέες


Με εκτίμηση κ σεβασμό THE DRIVER +30 6977 431320-

FACEBOOK : christos deligiannidis

Twitter: christosDeligiannidis (chr1stofer)


twitter

Για Μένα - about me

Η φωτογραφία μου
THESSALONIKI, Greece
TEL: +30 6977-431320.(EMAIL christos.deligiannidis@gmail.com)...(skype: christos.deligiannidis ) face book : tripdriver or christos deligiannidis )

οι επισκέψεις αυτής τις σελίδας είναι στους - visits to this page is to

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΑΙΓΙΝΑ 3ήμερη εκδρομή

  ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΙΓΙΝΑ  με ΛΊΓΟ ΘΑΛΛΑΣΑ . ΛΙΓΟ ΜΠΛΕ, και λίγο καλή παρέα, Σας  μεταφέρουμε σε ένα ταξίδι που θα σας γοητεύση ολη τις η ομορφιά
3-5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 
ΑΙΓΙΝΑ ΤΙΜΗ 125  € 

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012   από Θεσσαλονίκη για Αίγινα  

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 06.30 . Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό στη διαδρομή μας ,φθάνουμε στο λιμάνι του Πειραιά . Επιβίβαση στο καράβι και απόπλους για το νησί του Αργοσαρωνικού ,την όμορφη Αίγινα . Άφιξη στο νησί και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση .
Τρίτη   4 Σεπτεμβρίου 2012 στην Αίγινα     
Πρωινό και αναχώρηση για τον Άγιο Νεκτάριο . Προσκύνημα και στη συνέχεια αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Περνώντας απο διάφορα χωριά ,θα καταλήξουμε κάπου για φαγητό . Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Το βράδυ μια βόλτα στην πόλη της Αίγινας  .  Διανυκτέρευση .
Τετάρτη  5 Σεπτεμβρίου 2012 από Αίγινα για  Θεσσαλονίκη     
Πρωινό . Μεταφορά στο λιμάνι , επιβίβαση  στο καράβι και απόπλους για τον Πειραιά . Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά ,επιβίβαση στο λεωφορείο και πάντα με τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή μας ,φθάνουμε στην πόλη μας  . 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
-Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς –Αίγινα – Πειραιάς
-Τη  μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο
-Διαμονή σε  επιλεγμένο ξενοδοχείο
-Πρωινό
-Τις περιηγήσεις –ξεναγήσεις της εκδρομής
-Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
-Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ΦΠΑ .                                           

Ο  Αρχηγός έχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2012,στην ΑΝΔΡΟ και ΤΗΝΟ

ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΡΗ ΟΜΟΡΦΑ ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΜΑΓΕΜΈΝΑ
ΑΝΔΡΟΣ
ΑΝΔΡΟΣ – ΤΗΝΟΣ
4ημερη εκδρομή 200€ το άτομο 
7 – 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2012
Παρασκευή 7 –9  -2012Από θεσσαλοννίκη για Αθήνα
Συγκέντρωση  και αναχώρηση στις 21.00 . Περνώντας από Τέμπη και με καθ’οδόν στάσεις συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ραφήνας.
Σάββατο   8- 9- 2012 Από Αθήνα για Άνδρο 
 Άφιξη νωρίς το πρωί στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Άνδρο.. Άφιξη στο  νησί και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Στη συνέχεια  ξεκινάμε για το γύρο του νησιού . Στάση το μεσημέρι για φαγητό εξ ιδίων  . Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο .  Το βράδυ ελεύθερο  . Διανυκτέρευση  .
Κυριακή  9 - 9 -2012      Από Άνδρο για Τήνο
Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι απ’όπου θα επιβιβαστούμε στο καράβι για την Τήνο . Άφιξη στο νησί , μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια  . Το απόγευμα αναχώρηση για την Αγία Πελαγία . Προσκύνημα και στη συνέχεια αναχώρηση για το γύρο του νησιού . Περνώντας απο διάφορα όμορφα χωριά θα καταλήξουμε στο μεγαλύτερο και πιο όμορφο χωριό της Τήνου , τον Πύργο . Επιστροφή στη Χώρα. Ελεύθερος χρόνος  . Διανυκτέρευση . 

Δευτέρα  10 - 9 -2012Από Τήνο για θεσσαλονίκη  
Επίσκεψη στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστριας της Τήνου  .  Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης. Κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο.και αναχώρηση για την πόλη μας την θεσσαλονίκη

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
-Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα – Άνδρος , Άνδρος  -  Τήνος &  Τήνος  - Ραφήνα
-Τη  μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο που θα μας συνοδεύει στην Άνδρο και την Τήνο. .-Διαμονή σε  επιλεγμένα  ξενοδοχεία 
-Πρωινό
-Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
-Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ΦΠΑ

ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
-Επιπλέον γεύματα , ποτά , φιλοδωρήματα 
-Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό η προτεινόμενο                                
    Τιμή  συμμετοχής  200 
Ο  Αρχηγός έχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012

ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ  ΑΚΤΕΣ
 
  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ        
 11ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
            22  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 με 01 Σεπτεμβρίου 2012 
στις ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ 
ΤΙΜΗ 970€

Στην τιμή περιλαμβάνει 
*Μεταφορα με πολυτελες πουλμαν
*Διαμονη σε  ξενοδοχεια  5*
*Πρωινό και δείπνο
*Εισιτήρια πλοίων σε 2κλινες καμπίνες με πρωινό-μεσημεριανό-βραδινό .απο ΙΤΑΛΙΑ για  ΕΛΛΑΔΑ
*Περιηγησεις και ξεναγησεις .
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΈΝΑ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΔΑΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ 

22 .8. 2012    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΜΠΟΥΝΤΒΑ
Αναχωρηση από τη Θεσσαλονικη στις 05.00 το πρωι για τα συνορα της Κρυσταλοπηγης,απ’οπου μετα τον απαραιτητο ελεγχο μπαινουμε στην Αλβανια.Συνεχιζουμε για Πογραδετς,Ελμπασαν,Δυρραχιο,Σκοδρα για να μπουμε στο εδαφος του Μαυροβουνιου.Μεσα σε λιγα χιλιομετρα συνανταμε τις ακτες της Αδριατικης οπου μεσα από μια πολύ ομορφη διαδρομη διασχιζοντας διαφορες παραλιες πολεις της χωρας θα φθασουμε στην Μπουντβα την κορονιδα του Μοντενεγρικου τουρισμου.
 Λιγα χιλιομετρα πριν,αξιζει μια μικρη σταση για να θαυμασουμε και να αποθανατισουμε το φημισμενο νησι ξενοδοχειο(Ελληνικων συμφεροντων) SVETI STEFAN. Τακτοποιηση στο ξενοδοχειο,δειπνο και χρονος ελευθερος στην πανεμορφη παλια πολη για να αφεθειτε στον ρυθμο των πολυχρωμων και πολυβοων bar club της παραλιας.Διανυκτερευση.
23. 8 . 2012    ΜΠΟΥΝΤΒΑ-ΚΟΤΟΡ-ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ
Μετα το πρωινο θα κανουμε ένα περιπατο στην παλια πολη με την μοναδικη αρχιτεκτονικη θα περπατησουμε τα δυο χιλιαδες χρονων στενα δρομακια της με τα πολλα μικρα καταστηματα και τις μικρες εκκλησιες οι οποιες εξακολουθουν να είναι αναλοιωτες δια μεσου της ιστοριας. Συνεχιζοντας και μετα απο μια πανεμορφη διαδρομη διασχιζοντας το μεγαλυτερο φιορδ της Ευρωπης μετα της Νορβηγιας,θα περιηγηθουμε και θα θαυμασουμε το γραφικο Kotor - πολη προστατευμενη από την Ουνεσκο, οπου θα δουμε τον Ρωμαικο Καθεδρικο ναο του Αγιου Τρυφωνος του 12ου αιωνα,καθως και την εκκλησια του Αγιου Νικολαου.Επομενος και τελευταιος σημερινος προορισμος το Ντουμπροβνικ οπου θα φθασουμε νωρις το απογευμα,κι αφου τακτοποιηθουμε στο ξενοδοχειο,θα παρουμε το δειπνο.Ο υπολοιπος χρονος είναι ελευθερος για μια πρωτη γνωριμια της πολης
24. 8. 2012  ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ
Πρωινο και ακολουθει ξεναγηση της πολης.Με μια πανοραμικη εκδρομη με το λεωφορειο οπου σε ένα σημειο πανω από την πολη θα θαυμασουμε την εξαιρετικη θεα της παλιας πολης του Dubrovnik και φωτογραφικη εικονα των νησιων περα από τις ακτες του.Προκειται για μια από τις πιο ομορφες πολεις του κοσμου,γνωστη για τα πολύ ομορφα μνημεια και τα υπεροχα τειχη,θεωρειται δε σαν ενας από τους σημαντικοτερους τουριστικους προορισμους της Μεσογειου.Η παλια πολη είναι περιτριγυρισμενη από τα φημισμενα τειχη του 10ου αιωνα από τα μεγαλυτερα και ομορφοτερα της Ευρωπης.Θα περπατησουμε στο ιστορικο κεντρο της πολης και θα επισκεφθουμε το Φραγκικο Μοναστηρι καθως και τον Καθεδρικο ναο των Ρεκτορς.Χρονος ελευθερος.Δειπνο,διανυκτερευση.
25 . 8. 2012  ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ-ΜΟΣΤΑΡ-ΣΠΛΙΤ-ΤΡΟΓΚΙΡ
Πρωινο κι  αμεσως ξεκιναμε για μια θαυμασια διαδρομη κατά μηκος των  Δαλματικων ακτων οπου μέσα κι από την πανέμορφη κοιλάδα του ποταμού Νερέτβα, θα φτάσουμε στην γραφική πόλη Μοσταρ με την Οθωμανική γέφυρα (Στάρι Μόστ). Το όνομα της πόλης οφείλεται στην Παλιά Γέφυρα (Στάρι Μοστ) και τους πύργους στις άκρες της, που ονομάζονται "φύλακες της γέφυρας" (μοστάρι). Η γέφυρα, είχε χτιστεί επί οθωμανικής κυριαρχίας καταστράφηκε κατά τον πόλεμο της Βοσνίας και ξαναχτίστηκε με βάση το αρχικό σχέδιο το 2004. Από το 2005 η γέφυρα αποτελεί Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco.  Χρόνος ελεύθερος για βόλτες και αγορές στο ιστορικό κέντρο.Επομενος προορισμος του ταξιδιου μας το Σπλιτ,το μεγαλυτερο τουριστικο θερετρο της Δαλματιας.Κατα τη διαρκεια της περιηγησης της πολης,θα επισκεφθουμε το περιφημο ανακτορο σε σχημα ρωμαικου καστρου του Αυτοκρατορα Διοκλητιανου(είναι το σημαντικοτερο και καλυτερα διατηρημενο ρωμαικο κτιριο στην Κροατια,που χτιστηκε μεταξυ 295 και 305 μ.Χ.),τον καθεδρικο ναο,το γοτθικο δημαρχειο,τον αναγεννησιακο πυργο του Ρολογιου.Χρονος ελευθερος στην πανεμορφη προκυμαια της πολης,τη διασημη Ριβα για καφε η φαγητο.Στη συνεχεια κατευθυνομαστε για το μεσαιωνικο Τρογκιρ(πολη-νησι) που εχει χαρηκτηρισθει από την UNESCO μνημειο παγκοσμιας κληρονομιας. Το τουριστικό θέρετρο Τρογκίρ χτίστηκε στις αρχές του 3ου αιώνα και ενώνεται με την ξηρά με μια ωραία γέφυρα. Διαθέτει πλούσια ιστορία και θεωρείτεαι πνευματικό κέντρο της Δαλματίας και ένας δημοφιλής παραθεριστικός προορισμός με άριστη τουριστική υποδομή. Τακτοποιηση στο ξενοδοχειο,δειπνο,διανυκτερευση.
26 . 8. 2012   ΤΡΟΓΚΙΡ-ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕΖΑΓΚΡΕΜΠ
Πρόγευμα και αμεσως μετα συνεχιζουμε για το εθνικό πάρκο Πλίτβιτσε.Είναι ένα φυσικό συγκρότημα από 16 λίμνες άλλη ψηλότερη και άλλη χαμηλότερη, που με μια σειρά καταρρακτών τα νερά πέφτουν από τη μία λίμνη στην άλλη. Η φύση δημιούργησε ένα από τα πιο όμορφα θαύματα της που αφήνουν άναυδο τον επισκέπτη.
Τελευταιος για την σημερινη μερα προορισμος η πρωτευουσα Ζαγκρεμπ,οπου φθανωντας θα τακτοποιηθουμε στο ξενοδοχειο μας και στη συνεχεια ελευθεροι για να κανουμε μια πρωτη γνωριμια με την πολη. Δείπνο και διανυκτέρευση.
27 . 8. 2012   ΖΑΓΚΡΕΜΠΛΙΜΝΗ ΜΠΛΕΝΤ - ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ
Μετά το πρωινό, ξεκιναμε την περιηγηση μας στο Ζάγκρεμπ το οποιο αποτελείται από τρία τμήματα: τα δύο παλαιότερα τμήματα (Κάπτολ και Γκόρντι Γκραντ) που βρίσκονται στο ψηλότερο σημείο κι από την Ντόλνι Γκραντ ("Κάτω Πόλη") με εκτεταμένες σύγχρονες συνοικίες αλλα και βιομηχανικές περιοχές. Αξιοθέατα της πόλης αποτελούν το Αρχαιολογικό Μουσείο Ζάγκρεμπ, το Κροατικό Μουσείο Φυσικών Επιστημών, το Μουσείο Μίμαρα, το Εθνικό Θέατρο και η Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη.Συνεχιζοντας και πριν καταληξουμε στην Λουμπλιανα αξιζει να επισκεφθουμε την πανεμορφη λιμνη Μπλεντ και αμεσως μετα αναχώρηση για την πρωτευουσα της Σλοβενιας, για να θαυμάσουμε από κοντά την όμορφη αυτή πόλη με το μεσαιωνικό της κάστρο, τα παλιά κτίρια και τα καφενεία που απλώνονται κατά μήκος του καναλιού της. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος. Δειπνο,διανυκτερευση.
 28. 8. 2012   ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΟΣΤΟΙΝΑΟΠΑΤΙΑΠΟΥΛΑ
Αμεσως μετα το πρόγευμα αναχωρούμε για τα Σπήλαια Ποστόινα, που θεωρούνται τα δεύτερα  σε μέγεθος της Ευρώπης.
Με το ειδικό τραινάκι διασχίζουμε ένα μεγάλο τμήμα του μεγάλου σπηλαίου και απολαμβάνουμε το μοναδικό φαντασμαγορικό εσωτερικό διάκοσμο, από σταλακτίτες  και σταλαγμίτες.
Αφηνωντας πισω μας το σπηλαιο Ποστοινα συνεχιζουμε για να επισκεφθούμε την κοσμοπολίτικη Οπάτια που είναι κτισμένη στο βορειοανατολικό άκρο της γνωστής, μεγάλης χερσονήσου της Ίστρια. Αποτελεί ένα από τα πιο φημισμένα τουριστικά θέρετρα το οποίο φιλοξενούσε βασιλείς όπως ο Γκούστα Μέλερ και η Ισαδώρα Ντουκάν.
Τελευταιος προορισμος για σημερα η Πουλα,δειπνο,διανυκτερευση.
 29 . 8. 2012   ΠΟΥΛΑ - ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ BRIONI
Πρωινό και ξεκιναμε για την Fazhana μια γραφική παραθαλάσσια πόλη λιμανι περίπου 10 χλμ. από την Πούλα, που βρίσκεται στο αρχιπέλαγος Brioni και το οποιο αποτελείται από 14 νησιά, που περιγράφονται σαν αγγελικα, μια σειρά από πράσινα μαργαριτάρια, επιχρυσωμένα από τις ακτινες του ήλιου και που χωρίζονται μεταξυ τους από τα κρυστάλλινα και καταγαλανα νερα της θάλασσας. Το νησιωτικό αυτό σύμπλεγμα ανακηρύχθηκε Εθνικός Δρυμός το 1999, κι εδώ μπορεί κανεις να δεί πάνω από 700 είδη εξωτικων φυτων και πάνω από 200 είδη πουλιών. Μπορουμε με καραβι να επισκεφθουμε το μεγαλυτερο από τα νησια,το μεγαλο Brioni οπου εκει με τρενακι θα θαυμασουμε τις φυσικες ομορφιες και τα ιστορικά μνημεία,αρχαία Ιλλυρικά και βυζαντινά κάστρα, βίλες από τη ρωμαϊκή εποχή καθως και την πολυτελη βιλα κατοικια που ειχε επιλεξει και διατηρουσε εδώ ο στραταρχης Τιτο. Επιστροφή στην Πούλα. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
30 . 8. 2012   ΠΟΥΛΑΠΟΡΕΚΤΕΡΓΕΣΤΗΒΕΝΕΤΙΑ
Μετα το προγευμα θα κανουμε μια περιηγηση στην πολη με συμβολο το επιβλητικο ρωμαικο αμφιθεατρο (γνωστό σήμερα ως «Αρένα») το οποίο χτίστηκε τον 1ο αιώνα., το «Τέμπλο του Αυγούστου» (14 π.Χ.) κ.α. Δίπλα σε αυτά τα μνημεία, συνυπάρχουν ειρηνικά χριστιανικές εκκλησίες διαφόρων περιόδων με παλαιότερη τη βασιλικής της Αγίας Μαρίας(6ος αιώνας). Στο κέντρο της πόλης βρίσκεται χτισμένο το κάστρο που ολοκληρώθηκε τον 17ο αιώνα και σήμερα είναι επισκέψιμο, διαθέτοντας και ένα μικρό μουσείο με ενδιαφέροντα ιστορικά εκθέματα.
 Συνεχιζουμε στην πανεμορφη χερσονησο της Ιστρια,διασχίζοντας τις Ακτές της Αδριατικής μέσα από μία καταπληκτική διαδρομή με πεύκα, κρυστάλλινα νερά, λιμνοθάλασσες, δαντελωτές ακτές θα φθάσουμε στο Πόρεκ. Περιήγηση στο εντυπωσιακό αυτό τουριστικό θέρετρο. Θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ευφρασίου με τον πλούσιο διάκοσμο και τα ψηφιδωτά.
 Αμεσως μετα συνεχιζουμε για Τεργεστη μια χλιδάτη πόλη με μεγαλεπήβολα νεοκλασικού τύπου κτίρια - ιδιοκτησίας πλούσιων εμπόρων και ναυτικών κυρίως του 19ου αιώνα- με πλατείες και  θέατρα. Μια ολοζώντανη πόλη και σήμερα, με το πιο ωραίο κομμάτι της ανάμεσα στις δύο κεντρικές πλατείες: την Piazza del' Unita και την Piazza della Liberta. Ο σχεδιασμός της πανέμορφης Piazza del' Unita κοντά στην Corso d' Italia, της μεγαλύτερης ανοικτού τύπου πλατείας της Ιταλίας στραμμένης προς την Αδριατική, έγινε το 1878, όταν χτιζόταν ο μεγάλος σιδηροδρομικός σταθμός, που συνέβαλε κι αυτός απ' τη μεριά του στην οικονομική ανάπτυξη της πόλης. Είναι η καρδιά της πόλης και τμήμα του Borgo Teresiano, από το όνομα της αυτοκράτειρας Μαρίας Τερέζας της Αυστρίας, με απίστευτα κτίρια και ιστορικά καφέ: το Δημαρχείο στο κέντρο, το Palazzo del Governo στη μία μεριά, το πανέμορφο ξενοδοχείο Duchi d'Aosta και το Palazzo della Regione στην άλλη.
Σημερινος τελευταιος προορισμος η Βενετια, τακτοποιηση στο ξενοδοχειο,δειπνο,διανυκτερευση
31 . 8. 2012   BENETIA
Πρωινο και ξεκιναμε την ξεναγηση μας(με επισημο Ελληνοφωνο ξεναγο) στην πολη των Δογηδων και των Καναλιων που ειναι κτισμενη πανω σε 119 νησια και τα οποια περιτριγυριζονται απο γραφικα καναλια με μικρες γεφυρες.Θα βρεθουμε στο καλυτερο,κατα τον Ναπολεοντα,σαλονι της Ευρωπης,την πλατεια του Αγ.Μαρκου με το Καμπαναριο,την Βασιλικη του πολιουχου και τον πυργο του Ρολογιου.Επισης θα δουμε την Ελληνορθοδοξη εκκλησια του Αγ.Γεωργιου,που θεωρειται και Μητροπολη της Ελλαδος καθως και την πασιγνωστη γεφυρα των αναστεναγμων κ.α.Ελευθερος χρονος για την αγορα σουβενιρ η και για ενα καφε μεχρι να επιβιβαστουμε στο πλοιο μας για το ταξιδι της επιστροφης.
01 . 09  2012    ΒΕΝΕΤΙΑΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απολαμβανοντας μια ομορφη κρουαζιερα στην Αδριατικη,οπου μπορειτε να χαρειτε τις ανεσεις του πλοιου,διανυκτερευουμε εν πλω.
Αφιξη στην Ηγουμενιτσα κι από εκει συνεχιζουμε το ταξιδι της επιστροφης μας στην Θεσσαλονικη

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
*Μεταφορα με πολυτελες πουλμαν
*Διαμονη σε επιλεγμενα ξενοδοχεια
*Ημιδιατροφη
*Εισιτήρια πλοίων σε 2κλινες καμπίνες .
*Περιηγησεις και ξεναγησεις όπως αναφερονται στο προγραμμα της εκδρομης
*Ασφαλεια αστικης ευθυνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
*Εισοδοι σε μουσεια και αρχαιολογικους χωρους
*Ότι αναφερεται σαν προαιρετικο η προτεινομενο   
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ   970 €  















ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΜΕ tripdriver.blogspot.com












ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΜΕ tripdriver.blogspot.com











ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΜΕ tripdriver.blogspot.com

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

θασο τον ΙΟΥΛΙΟ

ΙΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ ΜΕ 60€

ΘΑΣΟΣ
2ήμερη εκδρομή
07 – 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
Τιμή συμμετοχής 60 €


 Σάββατο 7 Ιουλίου 2012 για Θάσο

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07.00. Με ενδιάμεση στάση  στη Νέα  Καρβάλη για καφέ θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέχρι την Κεραμωτή απ’ όπου θα πάρουμε το φέρρυ- μπόουτ για τη Θάσο.  Άφιξη στο Λιμένα  της θάσου και αναχώρηση για το γύρο του νησιού  . Στάση για μπάνιο και φαγητό (εξ ιδίων ) . Συνεχίζοντας το γύρο της θάσου ,θα καταλήξουμε στην Παναγία  όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας  . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Ελευθερος χρονος στο πανέμορφο χωριό . Διανυκτέρευση .
 
Κυριακή  8 Ιουλίου  2012 από Θάσο για θεσσαλονίκη
Πρωινό και αναχώρηση για το μοναστήρι του Αρχαγγέλου . Προσκύνημα και συνεχίζουμε για την Αλυκή , μια απο τις πιο όμορφες παραλίες της θάσου για μπάνιο και φαγητό (εξ ιδίων )  . 
Στη συνέχεια θα πάμε στο Λίμένα όπου  θα επιβιβαστούμε στο φερρυ-μποουτ για Κεραμωτή . Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας και με ενδιάμεση στάση για καφέ στη Νέα Καρβάλη , φθάνουμε στην πόλη μας  .

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
-    Τη μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο
-    Τη  διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
-    Πρωινό
-    Τις περιηγήσεις του προγράμματος
-    Αρχηγό – συνοδό του γραφείου
-    Ασφάλεια  Αστικής Ευθύνης
-    ΦΠΑ                                                            

  ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  60 €
                                        
ΚΑΙ λίγα λόγια για το νησί που θα επισκευτούμε 
ΘΑΣΟΣ
Το νησί της Θάσου βρίσκεται απέναντι από τις ακτές της Ανατολικής Μακεδονίας και διοικητικά υπάγεται στο Νομό Καβάλας. Το κλίμα είναι εύκρατο και υγιεινό, με δροσερό Καλοκαίρι και όχι ιδιαίτερα ψυχρό Χειμώνα. Ο πληθυσμός της ανέρχεται στους 13.000 περίπου κατοίκους.
Πρόκειται για ένα νησί που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, οργανωμένες παραλίες και απόμερους κολπίσκους, έντονη κοσμική ζωή και δυνατότητα για απομόνωση. Τα γραφικά χωριουδάκια αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο. Στον Λιμένα, πρωτεύουσα αλλά και λιμάνι του νησιού, αξίζει να επισκεφθεί κανείς το ναό του Ποσειδώνα, τα εντυπωσιακά τείχη του κάστρου, τις πύλες του Σειληνού, την αψίδα του Καρακάλα και το Αρχαιολογικό Μουσείο.
Όλο το νησί είναι διάσπαρτο από κολπίσκους όπου υπάρχουν αρκετές οργανωμένες αλλά και ερημικές παραλίες. Μερικές από αυτές είναι η Χρυσή Αμμουδιά στη Σκάλα Παναγιάς, η Χρυσή Ακτή στη Σκάλα Ποταμιάς, τα Κοίνυρα, ο Παράδεισος, η Θημωνιά, η Αλυκή που οι ντόπιοι την αποκαλούν και πισίνα του νησιού, η Ψιλή Άμμος, το Αστρίς και το όμορφο Πευκάρι.