Εγώ έτσι απλά


Ο ρόλος ενός ΟΔΗΓΟΥ και φυσικά με την συναργασία τουΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ είναι να παρουσιάζει τις ομορφιές μιας περιοχής, μιας πόλης, μιάς χώρας , και να παρέχει στον Ταξιδιώτη κάθε πληροφορία , τα αξιοθέατα και την κολτούρα καθε τόπου.

Συνεπείς προς το ρόλο αυτό και την συνεχή έρευνα προτείνουμε !! τόπους ώστε να γίνοντε οι διακοπές ποιο ποιοτικές και ποιο ευχάριστες


Στις εκδρομές μας , γινόμαστε μια οικογένεια , μια παρέα , ιδικότερα στις μέρες των εορτών , δεν υπάρχει πιο ομορφότερο να υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι και να διακρίνεις χαμόγελαστά πρόσωπα , καινούργια ατομα, νέες παρέες


Με εκτίμηση κ σεβασμό THE DRIVER +30 6977 431320-

FACEBOOK : christos deligiannidis

Twitter: christosDeligiannidis (chr1stofer)


twitter

Για Μένα - about me

Η φωτογραφία μου
THESSALONIKI, Greece
TEL: +30 6977-431320.(EMAIL christos.deligiannidis@gmail.com)...(skype: christos.deligiannidis ) face book : tripdriver or christos deligiannidis )

οι επισκέψεις αυτής τις σελίδας είναι στους - visits to this page is to

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

ΆΓΙΟΙ ΣΑΡΆΝΤΑ - ΑΡΓΥΡΌΚΑΣΤΡΟ ,ΑΛΒΑΝΙΑΣ

2 ΉΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΊΑ ΜΕ 80€
ALBANIA -ΑΛΒΑΝΊΑ με 80€


2 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΉ
ΆΓΙΟΙ ΣΑΡΆΝΤΑ - ΑΡΓΥΡΌΚΑΣΤΡΟ
14+15 ΜΑΪΟΎ 2011


ΤΙΜΉ 80 €
1η μέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06 .30 και από την Κηφισιά στις 07,00. Με ενδιάμεση στάση για καφέ φθάνουμε στα Γιάννενα και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για τα σύνορα της Κακαβιάς. Έλεγχος και στάση στα αφορολόγητα . Μεσημεριανό φαγητό σε ταβέρνα . Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το απογευμα θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με την πανέμορφη και ιδιαίτερα τουριστική πόλη των Αγιων Σαράντα όπου θα εντυπωσιαστούμε από τη ρυμοτομία και τα καινούργια κτίρια, όπως επίσης και από τη σύγχρονη υποδομή που υπάρχει. Αφού θαυμάσουμε τα αξιοθέατα της πόλης θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας όπου θα έχουμε δείπνο με ζωντανή μουσική . Διανυκτέρευση .

2η μέρα ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ – ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό και αναχώρηση για το Βουθρηντό ,το σημαντικότερο αρχαιολογικό χωρο της Αλβανίας και έναν από τους σπουδαιότερους της Μεσογείου ,ο οποίος προστατεύεται από την UNESCO ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς . Αμέσως μετά θα κατευθυνθούμε προς το θρυλικό Αργυρόκαστρο, μια πόλη μουσείο, χτισμένη εξ ολοκλήρου με την παραδοσιακή Ηπειρωτική Αρχιτεκτονική, που είναι η μεγαλύτερη πόλη στην Νότια Αλβανία. Τα χαρακτηριστικά σπίτια μοιάζουν με πύργους όπου έχουν χτιστεί το ένα πάνω από το άλλο και τo εντυπωσιακό Κάστρο στέκεται επιβλητικό πάνω από την πόλη σαν ένα μεγάλο μπαλκόνι . Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για τα σύνορα. Μέσω της Εγνατίας οδού και με τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή μας άφιξη στην πόλη μας το βράδυ .
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

- Τη μεταφορά με λεωφορείο του γραφείου μας
- Τη διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
- Ημιδιατροφή { Πρωινό κσι Δείπνο) }
- Τις περιηγήσεις του προγράμματος
- Αρχηγό – συνοδό του γραφείου
- Τοπικό ξεναγό
- Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
- ΦΠΑ
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
- Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χωρους.
- Επιπλέον γεύματα, ποτά , φιλοδωρήματα.
- Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό .

Ο Αρχηγός έχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος
ΤΙΜΉ 80 €
ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΔεν υπάρχουν σχόλια: