Εγώ έτσι απλά


Ο ρόλος ενός ΟΔΗΓΟΥ και φυσικά με την συναργασία τουΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ είναι να παρουσιάζει τις ομορφιές μιας περιοχής, μιας πόλης, μιάς χώρας , και να παρέχει στον Ταξιδιώτη κάθε πληροφορία , τα αξιοθέατα και την κολτούρα καθε τόπου.

Συνεπείς προς το ρόλο αυτό και την συνεχή έρευνα προτείνουμε !! τόπους ώστε να γίνοντε οι διακοπές ποιο ποιοτικές και ποιο ευχάριστες


Στις εκδρομές μας , γινόμαστε μια οικογένεια , μια παρέα , ιδικότερα στις μέρες των εορτών , δεν υπάρχει πιο ομορφότερο να υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι και να διακρίνεις χαμόγελαστά πρόσωπα , καινούργια ατομα, νέες παρέες


Με εκτίμηση κ σεβασμό THE DRIVER +30 6977 431320-

FACEBOOK : christos deligiannidis

Twitter: christosDeligiannidis (chr1stofer)


twitter

Για Μένα - about me

Η φωτογραφία μου
THESSALONIKI, Greece
TEL: +30 6977-431320.(EMAIL christos.deligiannidis@gmail.com)...(skype: christos.deligiannidis ) face book : tripdriver or christos deligiannidis )

οι επισκέψεις αυτής τις σελίδας είναι στους - visits to this page is to

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΠΑΡΟΣ ΝΑΞΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ

6ΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ
ΠΑΡΟΣ – ΝΑΞΟΣ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
23– 28  ΙΟΥΝΙΟΥ  2012
ΤΙΜΗ 275 €


1η μερα 23.6.2012   Θεσσαλονίκη  - Πειραιάς
Αναχώρηση  από το γραφείο μας  στις 22.00 .Με τις απαραίτητες στάσεις στη  διαδρομή μας φθάνουμε στο Λιμάνι του Πειραιά .  .
2η μερα      24 . 6 . 2012   Πειραιάς - Παρος 
 Άφιξη νωρίς το πρωί στον Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Πάρο. Άφιξη στο νησί  και μεταφορά στο ξενοδοχείο .Τακτοποίηση στα δωμάτια  .  Ξεκούραση .  Το απόγευμα μια  βόλτα στην Παροικιά .   Διανυκτέρευση . . 
3η μερα  25 . 6. 2012    Γυρος του νησιού

 Πρωινό στο ξενοδοχείο  και αναχώρηση  για το γύρο του νησιού . Επίσκεψη στην θαυματουργή  Παναγία Εκατονταπυλιανή η οποία ονομάζεται και εκκλησία με τις 100 πύλες  .Στη συνέχεια  θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγίου Αρσενίου  (όπου φυλασσονται τα λείψανα του Αγίου) και αφού δούμε το λαογραφικό μουσείο «Σκορπιός» με μικρογραφίες της ναυτικής  ιστορίας της Παρου  και των Κυκλάδων καθώς και μικρογραφίες  σημαντικών  κτιρίων, θα   συνεχίσουμε τη  διαδρομή μας με μια στάση στις Κολυμβήθρες με τις μικρές τους παραλιες.Σειρά έχει η κοιλάδα με τις πεταλούδες . .Περνώντας από την Αλυκή και από τις Λεύκες  θα  επιστρέψουμε  στο ξενοδοχείο .Το απόγευμα επισκεψη στην κοσμοπολίτικη  Νάουσα με το πανέμορφο λιμανάκι ,το οποίο είναι  από τα  πιο γραφικά της Ελλάδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διαν / ση  . 
4η μερα  26 . 6. 2012   Πάρος-Νάξος(προαιρετική εκδρομή)
  Πρωινό στο ξενοδοχείο . Αναχώρηση για ημερήσια προαρετική εκδρομή στη Νάξο. Επιστροφή
  το βράδυ στο ξενοδοχείο . . Διανυκτέρευση .  

   
5η μερα  27. 6. 2012   Πάρος - Αντίπαρος (προαιρετική εκδρομή )
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για ημερήσια προαιρετική εκδρομή στην Αντίπαρο.,ένα νησάκι ακριβώς απέναντι από την Πάρο. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο .  .Διαν / ση.  
6η μερα 28 . 6. 2012    Παρος – Πειραιάς 
Πρωινό  και στις 12 το μεσημέρι απόπλους για Πειραιά. Άφιξη  στον Πειραιά και συνεχίζουμε για τη Θεσσαλονίκη   πάντα με τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή μας.
 
ΤΙΜΗ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ   275 €
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
- Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο
-Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
- Πρωινό                                                                          
- Τις Περιηγήσεις  της εκδρομής
- Τα ακτοπλοίκά εισιτήρια Πειραιάς –Πάρος & Πάρος – Πειραιάς
- Αρχηγό – συνοδό του γραφείου
- Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ΦΠΑ  
                                 

Παρατηρήσεις :
Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό δεν  περιλαμβάνεται στην τιμή  ( δηλ. τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια του λεωφορειου καθώς και τα ατομικά εισιτήρια του καθενός για Νάξο και Αντίπαρο ,επιβαρύνουν τον καθένα ξεχωριστά εφόσον επιθυμεί  να συμμετάσχει στις παραπάνω 2 προαιρετικές εκδρομές .




 

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: