Εγώ έτσι απλά


Ο ρόλος ενός ΟΔΗΓΟΥ και φυσικά με την συναργασία τουΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ είναι να παρουσιάζει τις ομορφιές μιας περιοχής, μιας πόλης, μιάς χώρας , και να παρέχει στον Ταξιδιώτη κάθε πληροφορία , τα αξιοθέατα και την κολτούρα καθε τόπου.

Συνεπείς προς το ρόλο αυτό και την συνεχή έρευνα προτείνουμε !! τόπους ώστε να γίνοντε οι διακοπές ποιο ποιοτικές και ποιο ευχάριστες


Στις εκδρομές μας , γινόμαστε μια οικογένεια , μια παρέα , ιδικότερα στις μέρες των εορτών , δεν υπάρχει πιο ομορφότερο να υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι και να διακρίνεις χαμόγελαστά πρόσωπα , καινούργια ατομα, νέες παρέες


Με εκτίμηση κ σεβασμό THE DRIVER +30 6977 431320-

FACEBOOK : christos deligiannidis

Twitter: christosDeligiannidis (chr1stofer)


twitter

Για Μένα - about me

Η φωτογραφία μου
THESSALONIKI, Greece
TEL: +30 6977-431320.(EMAIL christos.deligiannidis@gmail.com)...(skype: christos.deligiannidis ) face book : tripdriver or christos deligiannidis )

οι επισκέψεις αυτής τις σελίδας είναι στους - visits to this page is to

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΑΙΓΙΝΑ 3ήμερη εκδρομή

  ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΙΓΙΝΑ  με ΛΊΓΟ ΘΑΛΛΑΣΑ . ΛΙΓΟ ΜΠΛΕ, και λίγο καλή παρέα, Σας  μεταφέρουμε σε ένα ταξίδι που θα σας γοητεύση ολη τις η ομορφιά
3-5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 
ΑΙΓΙΝΑ ΤΙΜΗ 125  € 

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012   από Θεσσαλονίκη για Αίγινα  

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 06.30 . Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό στη διαδρομή μας ,φθάνουμε στο λιμάνι του Πειραιά . Επιβίβαση στο καράβι και απόπλους για το νησί του Αργοσαρωνικού ,την όμορφη Αίγινα . Άφιξη στο νησί και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση .
Τρίτη   4 Σεπτεμβρίου 2012 στην Αίγινα     
Πρωινό και αναχώρηση για τον Άγιο Νεκτάριο . Προσκύνημα και στη συνέχεια αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Περνώντας απο διάφορα χωριά ,θα καταλήξουμε κάπου για φαγητό . Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Το βράδυ μια βόλτα στην πόλη της Αίγινας  .  Διανυκτέρευση .
Τετάρτη  5 Σεπτεμβρίου 2012 από Αίγινα για  Θεσσαλονίκη     
Πρωινό . Μεταφορά στο λιμάνι , επιβίβαση  στο καράβι και απόπλους για τον Πειραιά . Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά ,επιβίβαση στο λεωφορείο και πάντα με τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή μας ,φθάνουμε στην πόλη μας  . 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
-Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς –Αίγινα – Πειραιάς
-Τη  μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο
-Διαμονή σε  επιλεγμένο ξενοδοχείο
-Πρωινό
-Τις περιηγήσεις –ξεναγήσεις της εκδρομής
-Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
-Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ΦΠΑ .                                           

Ο  Αρχηγός έχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος

Δεν υπάρχουν σχόλια: