Εγώ έτσι απλά


Ο ρόλος ενός ΟΔΗΓΟΥ και φυσικά με την συναργασία τουΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ είναι να παρουσιάζει τις ομορφιές μιας περιοχής, μιας πόλης, μιάς χώρας , και να παρέχει στον Ταξιδιώτη κάθε πληροφορία , τα αξιοθέατα και την κολτούρα καθε τόπου.

Συνεπείς προς το ρόλο αυτό και την συνεχή έρευνα προτείνουμε !! τόπους ώστε να γίνοντε οι διακοπές ποιο ποιοτικές και ποιο ευχάριστες


Στις εκδρομές μας , γινόμαστε μια οικογένεια , μια παρέα , ιδικότερα στις μέρες των εορτών , δεν υπάρχει πιο ομορφότερο να υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι και να διακρίνεις χαμόγελαστά πρόσωπα , καινούργια ατομα, νέες παρέες


Με εκτίμηση κ σεβασμό THE DRIVER +30 6977 431320-

FACEBOOK : christos deligiannidis

Twitter: christosDeligiannidis (chr1stofer)


twitter

Για Μένα - about me

Η φωτογραφία μου
THESSALONIKI, Greece
TEL: +30 6977-431320.(EMAIL christos.deligiannidis@gmail.com)...(skype: christos.deligiannidis ) face book : tripdriver or christos deligiannidis )

οι επισκέψεις αυτής τις σελίδας είναι στους - visits to this page is to

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2011



3ΉΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

3ήμερη εκδρομή

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 29 – 31 Ιουλίου 2011

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 08.30. Με μια στάση στη Νέα Καρβάλη για καφέ , θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέχρι την Αλεξανδρούπολη απ’ όπου θα πάρουμε το καράβι για τη Σαμοθράκη . Άφιξη στο νησί και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο .Το απόγευμα ελεύθερο στην πόλη .Διανυκτέρευση .

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε την αρχαία Παλαιόπολη ,όπου οι ανασκαφές των Γάλλων το 1863 έφεραν στο φώς το περίφημο άγαλμα της Νίκης που φυλάσσεται σήμερα στο μουσείο του Λούβρου. Επίσκεψη στο μουσείο όπου φιλοξενούνται σημαντικότατα ευρήματα από τις ανασκαφές σε όλο το νησί. Το μεσημέρι κάπου σε μια όμορφη ταβέρνα για φαγητό (εξ ιδίων). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το απόγευμα ελεύθερο. Το βράδυ εάν θέλουμε καπου σε μια ταβέρνα για φαγητό (εξ ιδίων). Διανυκτέρευση.

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος στην πόλη για τα τελευταία μας ψώνια . Στη συνέχεια επιβίβαση στο καράβι και απόπλους για την Αλεξανδρούπολη . Στάση για καφέ στη διαδρομή μας και επιστροφή στην πόλη μας.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
-Τη μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο
-Τη διαμονή στο ξενοδοχείο NIKI BEACH
-Πρωινό
-Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη -Αλεξανδρούπολη
-Τις περιηγήσεις του προγράμματος
-Αρχηγό – συνοδό του γραφείου
-Τοπικό ξεναγό
-Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
-ΦΠΑ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 135 €

Δεν υπάρχουν σχόλια: