Εγώ έτσι απλά


Ο ρόλος ενός ΟΔΗΓΟΥ και φυσικά με την συναργασία τουΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ είναι να παρουσιάζει τις ομορφιές μιας περιοχής, μιας πόλης, μιάς χώρας , και να παρέχει στον Ταξιδιώτη κάθε πληροφορία , τα αξιοθέατα και την κολτούρα καθε τόπου.

Συνεπείς προς το ρόλο αυτό και την συνεχή έρευνα προτείνουμε !! τόπους ώστε να γίνοντε οι διακοπές ποιο ποιοτικές και ποιο ευχάριστες


Στις εκδρομές μας , γινόμαστε μια οικογένεια , μια παρέα , ιδικότερα στις μέρες των εορτών , δεν υπάρχει πιο ομορφότερο να υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι και να διακρίνεις χαμόγελαστά πρόσωπα , καινούργια ατομα, νέες παρέες


Με εκτίμηση κ σεβασμό THE DRIVER +30 6977 431320-

FACEBOOK : christos deligiannidis

Twitter: christosDeligiannidis (chr1stofer)


twitter

Για Μένα - about me

Η φωτογραφία μου
THESSALONIKI, Greece
TEL: +30 6977-431320.(EMAIL christos.deligiannidis@gmail.com)...(skype: christos.deligiannidis ) face book : tripdriver or christos deligiannidis )

οι επισκέψεις αυτής τις σελίδας είναι στους - visits to this page is to

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΤΗΝΟΣ 4ή΄μερη εκδρομή 159€

4ήμερη εκδρομή 159€
ΤΗΝΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ
25–28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Δευτέρα 25-7-2011

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 07.00 . Περνώντας από Τέμπη και με καθ’οδόν στάσεις για καφέ και φαγητό (εξ ιδίων) , φθάνουμε στη Νέα Μάκρη . στην Ιερά Μονή του Αγίου Εφραίμ. Προσκύνημα και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για τη Ραφήνα. Επιβίβαση στο καράβι για την Τήνο . Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Ελεύθερος χρόνος . Διανυκτέρευση .

Τρίτη 26-7-2011
Επίσκεψη στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης. Κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε για το γύρο του νησιού. Προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας ( Ησυχαστήριο , Ναός της Αγίας , η Κάρα Της , Ναός της Ζ. Πηγής , έκθεση εργοχείρων). Αναχώρηση και περνώντας από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βώλαξ, Κάμπος, Καρδιανή, Υστέρνια , άφιξη στο μεγαλύτερο και πιο όμορφο χωριό της Τήνου , τον Πύργο. Εδώ θα επισκεφθούμε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά , όπως επίσης και το μουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών . Στάση για καφέ στη γραφική πλατεία και συνεχίζουμε για Πάνορμο . Γεύμα εξ ιδίων στα παραλιακά ταβερνάκια. Στην επιστροφή για τη Χώρα και το ξενοδοχείο , θα επισκεφθούμε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής για να δοκιμάσουμε τα παραδοσιακά αμυγδαλωτά και τα λουκούμια με τις ιδιαίτερες και πολλές γεύσεις τους. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στη γραφική Χώρα με τα στενά γραφικά σοκάκια. Διανυκτέρευση .

Τετάρτη 27-7-2011
Πρωινό και προαιρετική εκδρομή για Σύρο – Πάρο – Μύκονο ή Άνδρο , όπου επιθυμεί ο καθένας ή κατόπιν συννενόησης μεταξύ μας μπορούμε να πάμε κάπου όλοι μαζί . Επιστροφή το βράδυ στην Τήνο . Διανυκτέρευση .

Πέμπτη 28-7-2011
Πρωινό και στη συνέχεια μεταφορά στο λιμάνι και απόπλους για τη Ραφήνα. Αφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και με καθ’οδόν στάσεις άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
-Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα – Τήνος & Τήνος Ραφήνα
-Τη μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο που θα μας συνοδεύει στην Τήνο .
-Διαμονή στο ξενοδοχείο ΩΚΕΑΝΙΣ
-Πρωινό
-Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
-Τις ξεναγήσεις στην Τήνο με τοπικό ξεναγό
-Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ΦΠΑ .

Τιμή συμμετοχής 159 €

Ο Αρχηγός έχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος
ΠΑΝΟΡΜΟ ΤΗΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: