Εγώ έτσι απλά


Ο ρόλος ενός ΟΔΗΓΟΥ και φυσικά με την συναργασία τουΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ είναι να παρουσιάζει τις ομορφιές μιας περιοχής, μιας πόλης, μιάς χώρας , και να παρέχει στον Ταξιδιώτη κάθε πληροφορία , τα αξιοθέατα και την κολτούρα καθε τόπου.

Συνεπείς προς το ρόλο αυτό και την συνεχή έρευνα προτείνουμε !! τόπους ώστε να γίνοντε οι διακοπές ποιο ποιοτικές και ποιο ευχάριστες


Στις εκδρομές μας , γινόμαστε μια οικογένεια , μια παρέα , ιδικότερα στις μέρες των εορτών , δεν υπάρχει πιο ομορφότερο να υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι και να διακρίνεις χαμόγελαστά πρόσωπα , καινούργια ατομα, νέες παρέες


Με εκτίμηση κ σεβασμό THE DRIVER +30 6977 431320-

FACEBOOK : christos deligiannidis

Twitter: christosDeligiannidis (chr1stofer)


twitter

Για Μένα - about me

Η φωτογραφία μου
THESSALONIKI, Greece
TEL: +30 6977-431320.(EMAIL christos.deligiannidis@gmail.com)...(skype: christos.deligiannidis ) face book : tripdriver or christos deligiannidis )

οι επισκέψεις αυτής τις σελίδας είναι στους - visits to this page is to

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΘΗΝΑ, ΠΑΡΟ, ΝΑΞΟ, ΑΝΤΙΠΑΡΟ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΙ


8ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΑΘΗΝΑ
ΠΑΡΟΣ – ΝΑΞΟΣ- ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΤΙΜΗ 650 €

1η μέρα
Άφιξη από Θεσσαλονίκη για ΑΘΉΝΑ . Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας . Τακτοποίηση στα δωμάτια . Ξεκούραση . Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε κάποια από τα αξιοθέατα της πόλης όπως τον Αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης , το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης , τις στήλες του Ολυμπίου Διός , το Παναθηναϊκό στάδιο ,τον Εθνικό κήπο . Επίσης μπορούμε να περπατήσουμε στο Μοναστηράκι και στην Πλάκα και να καταλήξουμε για φαγητό σε κάποιο απο τα ταβερνάκια της περιοχής. .Διανυκτέρευση .

2η μέρα
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για να επισκεφθούμε τη Βουλή των Ελλήνων , να παρακολουθήσουμε την αλλαγή φρουράς ,ένα θέαμα που προσελκύει χιλιάδες τουρίστες καθώς και κάποια αλλα αξιοθέατα της πόλης .Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση . Διανυκτέρευση .

3η μέρα
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο καράβι και αναχώρηση για Παρο . Άφιξη στο νησί και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο .Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για να κάνουμε το γύρο του νησιού και προαιρετικά όσοι απο σας θέλουν μπορουν να επισκεφθούν την Αντίπαρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Ελέυθερο βράδυ για να περιηγηθείτε στα σοκάκια του νησιού . Διανυκτέρευση

4η μέρα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και προαιρετική αναχώρηση για Νάξο . Άφιξη στο νησί . Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το γύρο του νησιού για να θαυμάσουμε τις ομορφιές του . Αργά το βραδυ θα επιστρέψουμε στην Πάρο . Διανυκτέρευση . ( Όσοι απο σας δεν επιθυμούν να πανε στη Νάξο μπορουν να χαρουν τις ομορφιες της Πάρου – η μέρα είναι ελεύθερη ) .

5η μέρα -6η μέρα – 7η μέρα .
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το λιμάνι απ’όπου θα πάρουμε το καράβι για Σαντορίνη . Αφιξη στο νησί και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Η συνέχεια της ημέρας καθώς και οι επόμενες 2 ημέρες είναι αφιερωμένες στο πανέμορφο και τόσο διαφορετικό νησί . Αυτά που θα δείτε σίγουρα θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη σας αλλά πιο πολύ στην καρδιά σας !!!

8η μέρα
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το λιμάνι απ’όπου θα πάρουμε το καράβι για Πειραιά. Άφιξη στον Πειραιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος απ’όπου θα πάρουμε το αεροπλάνο της επιστροφής , έχοντας αποκομίσει τις καλυτερες εντυπώσεις από το ταξίδι μας στην Ελλάδα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
• Μεταφορά με το πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας
• Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
• Πρωινό
• Τα ακτοπλοίκά εισιτήρια Πειραιάς – Πάρος ,
Πάρος - Σαντορίνη , Σαντορίνη – Πειραιάς
• Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
• Τοπικό ξεναγό
• Τις περιηγήσεις του προγράμματος
• Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ΦΠΑ .

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
• Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
• Επιπλέον γεύματα , ποτά , φιλοδωρήματα.
• Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή
αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια: