Εγώ έτσι απλά


Ο ρόλος ενός ΟΔΗΓΟΥ και φυσικά με την συναργασία τουΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ είναι να παρουσιάζει τις ομορφιές μιας περιοχής, μιας πόλης, μιάς χώρας , και να παρέχει στον Ταξιδιώτη κάθε πληροφορία , τα αξιοθέατα και την κολτούρα καθε τόπου.

Συνεπείς προς το ρόλο αυτό και την συνεχή έρευνα προτείνουμε !! τόπους ώστε να γίνοντε οι διακοπές ποιο ποιοτικές και ποιο ευχάριστες


Στις εκδρομές μας , γινόμαστε μια οικογένεια , μια παρέα , ιδικότερα στις μέρες των εορτών , δεν υπάρχει πιο ομορφότερο να υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι και να διακρίνεις χαμόγελαστά πρόσωπα , καινούργια ατομα, νέες παρέες


Με εκτίμηση κ σεβασμό THE DRIVER +30 6977 431320-

FACEBOOK : christos deligiannidis

Twitter: christosDeligiannidis (chr1stofer)


twitter

Για Μένα - about me

Η φωτογραφία μου
THESSALONIKI, Greece
TEL: +30 6977-431320.(EMAIL christos.deligiannidis@gmail.com)...(skype: christos.deligiannidis ) face book : tripdriver or christos deligiannidis )

οι επισκέψεις αυτής τις σελίδας είναι στους - visits to this page is to

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΪΒΑΛΙ
-ΜΥΤΙΛΗΝΗ
24 – 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011
ΤΙΜΗ 295 €

Ταξιδεύουμε στη Μυτιλήνη οδικώς ,μέσω Τουρκίας . και από Αϊβαλί περνάμε απέναντι στη Μυτιλήνη ακτοπλοϊκως ( το ταξίδι με το καράβι από το Αϊβαλί στη Μυτιλήνη διαρκεί μόνο 1 ώρα & 30 λεπτά)!!!

Σάββατο 24 . 9 . 2011 Κ. ΣΧΟΛΑΡΙ – ΑΪΒΑΛΙ – ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Συγκέντρωση και αναχώρηση από το Κ. Σχολάρι στις 04.30 . Ακολουθώντας την Εγνατία οδό και με ενδιάμεση στάση για καφέ στη διαδρομή μας ,φθάνουμε στα σύνορα Κήπων . Έλεγχος και σύντομη στάση στα καταστήματα αφορολογήτων ειδών .Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για τα Δαρδανέλλια . Μέσω Κεσάνης και Καλλίπολης θα φθάσουμε στο Έτζεσμπατ απ’όπου θα πάρουμε το φέρρυ μπόουτ για το Τσανάκκαλε . Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας , φθάνουμε στο Αϊβαλί απ’ όπου θα πάρουμε το καράβι για τη Μυτιλήνη .Άφιξη στο νησί . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Δείπνο . Διανυκτέρευση .

Κυριακή 25 . 9 . 2011 ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ – ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ – ΑΓΙΑΣΟΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τις Καρυές όπου θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγ. Ραφαήλ ,το οποίο ιδρύθηκε το 1963 . Προσκύνημα και συνεχίζουμε για Μανταμάδο όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγίου Ταξιάρχη ( προστάτης άγιος της Λέσβου) , με την ανάγλυφη εικόνα του Ταξιάρχη , μοναδική στο είδος της φτιαγμένη από πηλό και αίμα . Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας με προορισμό παραθαλάσσια περιοχή για το μεσημεριανό μας φαγητό (εξ ιδίων) . Σειρά έχει η Αγιάσος (διατηρητέος οικισμός). Προσκύνημα στο ναό της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας , όπου φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας , φιλοτεχνημένη από τον Ευαγγελιστή Λουκά . Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Δείπνο . Διανυκτέρευση .

Δευτέρα 26 . 9 . 2011 ΜΟΝΗ ΛΕΙΜΩΝΟΣ – ΠΕΤΡΑ – ΜΟΛΥΒΟΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το ωραιότερο τμήμα του νησιού που είναι και το πιο τουριστικό . Επίσκεψη στη μονή Λειμώνος , που αποτελεί το σημαντικότερο μοναστήρι του νησιού που χτίστηκε το 1523 και αποτέλεσε πνευματικό κέντρο του νησιού και κρυφό σχολείό στα χρόνια της Τουρκοκρατίας. Το μουσείο και η βιβλιοθήκη του περιλαμβάνουν έργα αμύθητης αξίας. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Πέτρα . Προσκύνημα στο εκκλησάκι της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας και συνεχίζουμε για το πιο τουριστικό μέρος του νησιού , το Μόλυβο ή αρχαία Μήθυμνα . Επίσκεψη στο τεράστιο και επιβλητικό κάστρο της πόλης που είναι διατηρητέος μεσαιωνικός οικισμός με ιδιαίτερο χρώμα και γοητεία. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό (εξ ιδίων) στα παραλιακά ταβερνάκια και μέσω Καλλονής ,επιστροφή στο ξενοδοχείο . Δείπνο . Διανυκτέρευση .

Τρίτη 27 . 9 . 2011 ΠΑΠΑΔΟΣ- ΣΚΟΠΕΛΟΣ – ΠΛΩΜΑΡΙ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τον Παπάδο της Γέρας . Συνεχίζουμε για το Σκόπελο ,το μεγαλύτερο χωριό της Γέρας ,όπου θα επισκεφθούμε το ναό της Αγίας Μαγδαληνής , όπου φυλάσσεται μέρος του λειψάνου του χεριού της Αγίας . Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Πλωμάρι ,τη δεύτερη πόλη της Λέσβου . Εδώ , εφόσον επιθυμείτε , μπορούμε να επισκεφθούμε εργοστάσιο παραγωγής ούζου . Μεσημεριανό φαγητό ( εξ ιδίων) . Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Δείπνο . Διανυκτέρευση .

Τετάρτη 28 . 9 . 2011 ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΑΪΒΑΛΙ – ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΑ – Κ. ΣΧΟΛΑΡΙ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το λιμάνι , επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Αϊβαλί. Άφιξη στα Μοσχονήσια ,όπου θα επισκεφθούμε το ναό των Ταξιαρχών . Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής ,ακολουθώντας την ίδια διαδρομή με την πρώτη μέρα . Άφιξη στο Κ. Σχολάρι αργά το βράδυ .



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Για την εκδρομή είναι απαραίτητο το διαβατήριο ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες



ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
• Τη μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο
• Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Έτζεσμπατ – Τσανακκαλε , Αϊβαλί – Μυτιλήνη & Μυτιλήνη – Αϊβαλί , Τσανάκκαλε- Έτζεσμπατ
• Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
• Πρωινό & Δείπνο
• Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
• Τις περιηγήσεις του προγράμματος
• Τοπικό ξεναγό
• Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ΦΠΑ .

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
• Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
• Επιπλέον γεύματα , ποτά , φιλοδωρήματα.
• Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή
αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Ο Αρχηγός έχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω μόνο να μην πηγαίνουμε μυτιλήνη με nel. ανυπομονώ να βάλουν και για θεσσαλονίκη ένα σαν το νήσος χίος.