Εγώ έτσι απλά


Ο ρόλος ενός ΟΔΗΓΟΥ και φυσικά με την συναργασία τουΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ είναι να παρουσιάζει τις ομορφιές μιας περιοχής, μιας πόλης, μιάς χώρας , και να παρέχει στον Ταξιδιώτη κάθε πληροφορία , τα αξιοθέατα και την κολτούρα καθε τόπου.

Συνεπείς προς το ρόλο αυτό και την συνεχή έρευνα προτείνουμε !! τόπους ώστε να γίνοντε οι διακοπές ποιο ποιοτικές και ποιο ευχάριστες


Στις εκδρομές μας , γινόμαστε μια οικογένεια , μια παρέα , ιδικότερα στις μέρες των εορτών , δεν υπάρχει πιο ομορφότερο να υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι και να διακρίνεις χαμόγελαστά πρόσωπα , καινούργια ατομα, νέες παρέες


Με εκτίμηση κ σεβασμό THE DRIVER +30 6977 431320-

FACEBOOK : christos deligiannidis

Twitter: christosDeligiannidis (chr1stofer)


twitter

Για Μένα - about me

Η φωτογραφία μου
THESSALONIKI, Greece
TEL: +30 6977-431320.(EMAIL christos.deligiannidis@gmail.com)...(skype: christos.deligiannidis ) face book : tripdriver or christos deligiannidis )

οι επισκέψεις αυτής τις σελίδας είναι στους - visits to this page is to

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΟΦΙΑ - ΦΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ - ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ- ΒΕΛΙΚO ΤΕΡΝΟΒΟ

ΣΟΦΙΑ - ΦΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ - ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ- ΒΕΛΙΚO ΤΕΡΝΟΒΟ




4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ - 195€
27 -30 ΟΚΤΩΒΡIOΣ
ΣΟΦΙΑ - ΦΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ - ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ- ΒΕΛΙΚO ΤΕΡΝΟΒΟ
27.10.2011
Αναχώρηση από την Θεσσαλονίκη στις 06:30. Με μια στάση για καφέ στη διαδρομή μας , φθάνουμε στα σύνορα του Προμαχώνα. Αφού περάσουμε τον έλεγχο και μετά από μια σύντομη στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών , συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για το μοναστήρι Ρίλλα . Προσκύνημα , επίσκεψη στα αξιοθέατα της μονής και συνεχίζουμε για τη Σόφια. Στην πανέμορφη αυτή πόλη θα ξεναγηθούμε στα
αξιοθέατα της και αφού γευματίσουμε εξ ιδίων κάπου στη διαδρομή μας , θα συνεχίσουμε για τη Στάρα Ζαγόρα . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας . Διαν/ση.


28. 10. 2011
Μετά το πρωινό , θα αναχωρήσουμε για την ημερήσια εκδρομή στο VELIKO – TERNOVO .
Στη διαδρομή μας θα επισκεφθούμε το μνημείο ΣΙΠΚΑ και την εκκλησία με τους χρυσούς τρούλους.
Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το διατηρητέο χωριό ΕΤΑΡ που αποτελεί εθνογραφικό μουσείο από το 1964 . Σε αυτό το πανέμορφο περιβάλλον θα έχουμε την ευκαιρία να γευματίσουμε εξ ιδίων εφόσον βολέψει. Συνεχίζουμε για το VELIKO –TERNOVO. Εκεί θα επιβιβαστούμε σε ταξί και θα επισκεφθούμε κάποια παλιά μοναστήρια της περιοχής . Ελεύθερος χρόνος στην πόλη και επιστροφή στη Στάρα Ζαγόρα . Διανυκτέρευση .

29. 10. 2011
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τη Φιλιππούπολη . Στη διαδρομή μας θα επισκεφθούμε τη μονή Μπάτσκοβο, το δεύτερο μεγαλύτερο μοναστήρι της Βουλγαρίας . Στη Φιλιπούπολη αφού επισκεφθούμε την παλιά πόλη θα έχουμε ελεύθερο χρόνο 1 ώρας στη διαθεση μας για την αγορά .
Αναχώρηση για τη Στάρα Ζαγόρα όπου θα γευματίσουμε σε μια καταπληκτική ταβέρνα με θέα τη λίμνη ( το γεύμα ειναι προσφορά του γραφείου μας ) . Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Ελεύθερος χρόνος . Διανυκτέρευση .

30.10.2011
Μετά το πρωινό θά έχουμε ελεύθερο χρόνο στη διαθεσή μας για να γνωρίσουμε καλύτερα την πόλη της Στάρα Ζαγόρα και να πιούμε τον καφέ μας σε κάποια από τις πολλές όμορφες καφετέριες. Στις 11 θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας.
Μέσω Ορμενίου, Ορεστιάδας , Αλεξανδρούπολης ακολουθώντας την Εγνατία οδό και πάντα με τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή μας , φθάνουμε στην πόλη μας το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Μεταφορά με το πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας.
Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο.
Πρωινό
Το γεύμα στη λίμνη όπως αναφέρεται και στο πρόγραμμα
Αρχηγό – συνοδό του γραφείου .
Μετακινήσεις , ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
ΦΠΑ
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: