Εγώ έτσι απλά


Ο ρόλος ενός ΟΔΗΓΟΥ και φυσικά με την συναργασία τουΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ είναι να παρουσιάζει τις ομορφιές μιας περιοχής, μιας πόλης, μιάς χώρας , και να παρέχει στον Ταξιδιώτη κάθε πληροφορία , τα αξιοθέατα και την κολτούρα καθε τόπου.

Συνεπείς προς το ρόλο αυτό και την συνεχή έρευνα προτείνουμε !! τόπους ώστε να γίνοντε οι διακοπές ποιο ποιοτικές και ποιο ευχάριστες


Στις εκδρομές μας , γινόμαστε μια οικογένεια , μια παρέα , ιδικότερα στις μέρες των εορτών , δεν υπάρχει πιο ομορφότερο να υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι και να διακρίνεις χαμόγελαστά πρόσωπα , καινούργια ατομα, νέες παρέες


Με εκτίμηση κ σεβασμό THE DRIVER +30 6977 431320-

FACEBOOK : christos deligiannidis

Twitter: christosDeligiannidis (chr1stofer)


twitter

Για Μένα - about me

Η φωτογραφία μου
THESSALONIKI, Greece
TEL: +30 6977-431320.(EMAIL christos.deligiannidis@gmail.com)...(skype: christos.deligiannidis ) face book : tripdriver or christos deligiannidis )

οι επισκέψεις αυτής τις σελίδας είναι στους - visits to this page is to

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2012 ΣΤΗΝ ΟΧΡΙΔΑ ΜΕ 130€

2012 ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΧΡΙΔΑ

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2012
3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στην ΟΧΡΙΔΑ
25-27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012
ΤΙΜΗ 130 €

1η μέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΥΝΟΡΑ ΝΙΚΗΣ – ΟΧΡΙΔΑ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07 .00 για Έδεσσα, σύνορα Νίκης , Μοναστήρι. Αφιξη στη γραφική πόλη της Οχρίδας Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και μεσημεριανό φαγητό . Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο με ζωντανή μουσική . Διανυκτέρευση .

2η μέρα ΟΧΡΙΔΑ -ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ
Πρωινό και αναχώρηση για το πανέμορφο Βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες στη νότια πλευρά της λίμνης, κτισμένο το 10ο αιώνα σε μια περιοχή που ήταν ολόκληρη έδρα της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής. Χρόνος ελεύθερος για καφέ με θέα τη λίμνη και για να ψωνίσετε είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα φτιαγμένα από λέπια ψαριών. Το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο για το μεσημεριανό φαγητό . Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την όμορφη Στρούγκα τουριστικό θέρετρο στη δυτική όχθη της πόλης της Οχρίδας . Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και καφέ . Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Δείπνο με ζωντανή μουσική .Διανυκτέρευση . .

3η μέρα ΟΧΡΙΔΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό και ξεκινάμε για να επισκεφθούμε την πόλη της Οχρίδας ,όπου θα δούμε το άγαλμα των αδελφών Κυρίλλου και Μεθοδίου , τις βυζαντινές εκκλησίες της πόλης ,τα παλιά αρχοντικά και τα μικρομάγαζα με τα είδη λαϊκής τέχνης και κεραμικής Στη συνέχεια αναχώρηση για τα σύνορα Νίκης Με ενδιάμεση στάση για φαγητό εξ ιδίων , Aφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
  • Τη μεταφορά με λεωφορείο του γραφείου μας
  • Τη διαμονή στο ξενοδοχείο METROPOL 4*
  • Πλήρη Διατροφή { 3 γεύματα ημερησίως }
  • Τις περιηγήσεις του προγράμματος
  • Αρχηγό – συνοδο του γραφείου
  • Τοπικό ξεναγό
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνεις
  • ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χωρους.
  • Επιπλέον γεύματα, ποτά , φιλοδωρήματα.
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό .
Ο Αρχηγός έχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος

Δεν υπάρχουν σχόλια: