Εγώ έτσι απλά


Ο ρόλος ενός ΟΔΗΓΟΥ και φυσικά με την συναργασία τουΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ είναι να παρουσιάζει τις ομορφιές μιας περιοχής, μιας πόλης, μιάς χώρας , και να παρέχει στον Ταξιδιώτη κάθε πληροφορία , τα αξιοθέατα και την κολτούρα καθε τόπου.

Συνεπείς προς το ρόλο αυτό και την συνεχή έρευνα προτείνουμε !! τόπους ώστε να γίνοντε οι διακοπές ποιο ποιοτικές και ποιο ευχάριστες


Στις εκδρομές μας , γινόμαστε μια οικογένεια , μια παρέα , ιδικότερα στις μέρες των εορτών , δεν υπάρχει πιο ομορφότερο να υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι και να διακρίνεις χαμόγελαστά πρόσωπα , καινούργια ατομα, νέες παρέες


Με εκτίμηση κ σεβασμό THE DRIVER +30 6977 431320-

FACEBOOK : christos deligiannidis

Twitter: christosDeligiannidis (chr1stofer)


twitter

Για Μένα - about me

Η φωτογραφία μου
THESSALONIKI, Greece
TEL: +30 6977-431320.(EMAIL christos.deligiannidis@gmail.com)...(skype: christos.deligiannidis ) face book : tripdriver or christos deligiannidis )

οι επισκέψεις αυτής τις σελίδας είναι στους - visits to this page is to

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2012 ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΕ 120€

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2012 στη ΚΑΣΤΟΡΙΑ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
25-27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 120 €
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Η Καστοριά είναι μια πανέμορφη πόλη – ένα ζωντανό μουσείο που μπορεί να ταξιδέψει τον επισκέπτη μέσω των μνημείων της σε ένα ταξίδι από τη νεολιθική εποχή μέχρι σήμερα με μια ενδιάμεση μεγάλη στάση στο Βυζάντιο. Οι περισσότεροι απο 70 βυζαντινοί και μεταβυζαντινοί ναοί της πόλης , τα αρχοντικά και η νεοκλασική αρχιτεκτονική δημιουργούν ένα μοναδικό σύνολο τέχνης και πολιτισμού 10 αιώνων.

Η παλιά πόλη με τα καστοριανά καλντερίμια , τα χαρακτηριστικά αρχοντικά και τις διάσπαρτες μεταβυζαντινές εκκλησιές μαγεύουν τον επισκέπτη.
Η λίμνη «Ορεστιάδα» της Καστοριάς ,θεωρείται μορφολογικά η ωραιότερη λίμνη της Ελλάδας καθώς αποτελεί μοναδικό τοπίο φυσικής ομορφιάς και «Μνημείο Φυσικού Κάλους» όπως έχει κηρυχθεί απο το Υπουργείο Πολιτισμού .Η ελληνική ορνιθολογική εταιρεία την έχει συμπεριλάβει στον κατάλογο των πιο σημαντικών περιοχών για τα πουλιά της Ελλάδας.

Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς στην Καστοριά αναβιώνουν οι «Μπουμπούνες» ένα προχριστιανικό έθιμο . Τεράστιες φωτιες και εδέσματα όπως τσιγαρίδες και κρασί συνοδεύουν το γλέντι που στήνεται με λαϊκές ορχήστρες στις γειτονιές και τις πλατείες της πόλης .

πρόγραμμα

1η μέρα
Αναχώρηση στις 08.00. Με ενδιάμεση στάση για καφέ στη Βέροια φθάνουμε στην Καστοριά . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Μαυριώτισσας Μεσημεριανο φαγητό εξ ιδίων . Επιστροφή στο ξενοδοχείο .Ξεκούραση . Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση . Διανυκτέρευση .

2η μέρα
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τη Φλώρινα. Συνεχίζουμε για τις Πρέσπες (Μικρή και Μεγάλη). Μεσημεριανό φαγητό εξ ιδίων στους Ψαράδες . Επιστροφή στην Καστοριά . Το βράδυ θα επισκεφθούμε την πόλη της Καστοριάς για να παρακολουθήσουμε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις . Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση .

3η μέρα
Πρωινό στο ξενοδοχείο . Με ενδιάμεση στάση για καφέ στη Σιάτιστα ,φθάνουμε στην Κοζάνη. Ελευθερος χρόνος στην πόλη . Μεσημεριανό φαγητό εξ ιδίων . Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την πόλη μας με ενδιάμεση στάση κάπου στη διαδρομή μας για τον απογευματινό μας καφέΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
  • Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο
  • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
  • Πρωινό
  • Τις περιηγήσεις του προγράμματος.
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  • ΦΠΑ
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 120 €

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: