Εγώ έτσι απλά


Ο ρόλος ενός ΟΔΗΓΟΥ και φυσικά με την συναργασία τουΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ είναι να παρουσιάζει τις ομορφιές μιας περιοχής, μιας πόλης, μιάς χώρας , και να παρέχει στον Ταξιδιώτη κάθε πληροφορία , τα αξιοθέατα και την κολτούρα καθε τόπου.

Συνεπείς προς το ρόλο αυτό και την συνεχή έρευνα προτείνουμε !! τόπους ώστε να γίνοντε οι διακοπές ποιο ποιοτικές και ποιο ευχάριστες


Στις εκδρομές μας , γινόμαστε μια οικογένεια , μια παρέα , ιδικότερα στις μέρες των εορτών , δεν υπάρχει πιο ομορφότερο να υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι και να διακρίνεις χαμόγελαστά πρόσωπα , καινούργια ατομα, νέες παρέες


Με εκτίμηση κ σεβασμό THE DRIVER +30 6977 431320-

FACEBOOK : christos deligiannidis

Twitter: christosDeligiannidis (chr1stofer)


twitter

Για Μένα - about me

Η φωτογραφία μου
THESSALONIKI, Greece
TEL: +30 6977-431320.(EMAIL christos.deligiannidis@gmail.com)...(skype: christos.deligiannidis ) face book : tripdriver or christos deligiannidis )

οι επισκέψεις αυτής τις σελίδας είναι στους - visits to this page is to

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

25 ΜΑΡΤΙΟΥ , ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ με 60€


ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ -60€
2ήμερη Εκδρομή 24-25- Μαρτίου 2012
1η μέρα
Αναχώρηση στις 07.00. Με ενδιάμεση στάση για καφέ στην Καρβάλη φθάνουμε στην Ξάνθη .
Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε το παζάρι της πόλης . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Ξεκούραση. Το απόγευμα μια βόλτα στην παλια πόλη . Στη συνέχεια προαιρετικη έξοδος για φαγητό (εξ ιδίων) σε ταβέρνα . Διανυκτέρευση .

2η μέρα
Πρωινό στο ξενοδοχείο . Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Καβάλα. .Ελεύθερος χρόνος και για να πιούμε τον πρωινό μας καφέ και να περιηγηθούμε στην πανέμορφη αυτή πόλη.
Μεσημεριανό φαγητό ( εξ ιδίων ) . Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την πόλη μας με ενδιάμεση στάση κάπου στη διαδρομή μας για τον απογευματινό μας καφέ



ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
• Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο
• Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
• Πρωινό
• Τις περιηγήσεις του προγράμματος.
• Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
• Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ΦΠΑ
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 60 €
Και λίγα λόγια για την Ξάνθη
Η Ξάνθη είναι μια από τις πιο παραδοσιακές και προσεγμένες πόλεις της χώρας με πλούσιο παρελθόν που ξέρει να το αναδεικνύει και να το προβάλλει αλλά με αξιοπρόσεκτο σεβασμό . Ο ποταμός Κάσυθος με τα πετρόχτιστα γεφύρια του να ενώνουν τις γειτονιές ,τα προσεγμένα πάρκα ,το ονομαστό Ρολόϊ ,τα πανέμορφα αρχοντικά,τα πλακόστρωτα δρομάκια και το χρώμα της Ανατολής που κυριαρχεί στην παλιά πόλη είναι όλα εκείνα που δημιουργούν την αξεπέραστη ομορφιά της Ξάνθης και που την κάνουν να κερδίζει τις καρδιές των επισκεπτών της .
Η Καβάλα ,χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω στο λόφο και δίπλα στη θάλασσα ,είναι μια πόλη με ιδιαίτερο ιστορικό και πολιτισμικό ενδιαφέρον . Η ιστορική πορεία της πόλης ξεκινάει από τον 7ο αιώνα π.Χ. .Αξίζει να περπατήσετε στην παλιά πόλη αλλά και στην κορυφή του λόφου για να θαυμάσετε την πανοραμική θέα.
Όσοι έχουν επισκεφθεί την Καβάλα συμφωνούν σε ένα τουλάχιστον πράγμα :Ότι η φύση εκεί είναι σε μεγάλα κέφια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: