Εγώ έτσι απλά


Ο ρόλος ενός ΟΔΗΓΟΥ και φυσικά με την συναργασία τουΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ είναι να παρουσιάζει τις ομορφιές μιας περιοχής, μιας πόλης, μιάς χώρας , και να παρέχει στον Ταξιδιώτη κάθε πληροφορία , τα αξιοθέατα και την κολτούρα καθε τόπου.

Συνεπείς προς το ρόλο αυτό και την συνεχή έρευνα προτείνουμε !! τόπους ώστε να γίνοντε οι διακοπές ποιο ποιοτικές και ποιο ευχάριστες


Στις εκδρομές μας , γινόμαστε μια οικογένεια , μια παρέα , ιδικότερα στις μέρες των εορτών , δεν υπάρχει πιο ομορφότερο να υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι και να διακρίνεις χαμόγελαστά πρόσωπα , καινούργια ατομα, νέες παρέες


Με εκτίμηση κ σεβασμό THE DRIVER +30 6977 431320-

FACEBOOK : christos deligiannidis

Twitter: christosDeligiannidis (chr1stofer)


twitter

Για Μένα - about me

Η φωτογραφία μου
THESSALONIKI, Greece
TEL: +30 6977-431320.(EMAIL christos.deligiannidis@gmail.com)...(skype: christos.deligiannidis ) face book : tripdriver or christos deligiannidis )

οι επισκέψεις αυτής τις σελίδας είναι στους - visits to this page is to

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΡΟΣ ΤΙΜΗ 120 €


4ήμερη εκδρομή

7- 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

ΣΥΡΟΣ ΤΙΜΗ 120


Πέμπτη 7 . 10 .2010 Τρίλοφος - Πειραιάς
Αναχώρηση από τον Τρίλοφο ( από το Δημαρχείο ) στις 20.00 .Περνώντας από Τέμπη και με καθ οδόν στάσεις συνεχίζουμε για το λιμάνι του Πειραιά .

Παρασκευή 8. 10 . 2010 Πειραιάς - Σύρος
Άφιξη νωρίς το πρωί στον Πειραιά . Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Αρχόντισσα των Κυκλάδων ,τη μαγευτική Σύρο . Μετά απο 4 ώρες φθάνουμε στο λιμάνι της Σύρου . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Ξεκούραση . Νωρίς το απόγευμα θα επισκεφθούμε την Άνω Σύρο . Επιστροφή στην Ερμούπολη όπου είναι και το ξενοδοχείο μας. Το βράδυ ελεύθερο στην πόλη .

Σάββατο 9. 10 . 2010 Σύρος ( γύρος νησιού)
Πρωινό . Σήμερα όσοι από εσάς επιθυμούν μπορούν να πάρουν το καράβι για την Τήνο προαιρετική εκδρομή ) . Οι υπόλοιποι θα αναχωρήσουμε για το γύρο του νησιού , να δούμε τα χωριά της Σύρου . Το βράδυ προαιρετικό γλέντι σε κάποια ταβέρνα που θα μας προτείνει η τοπική ξεναγός . Διανυκτέρευση .

Κυριακή 10. 10 .2010 Σύρος – Πειραιάς - Τρίλοφος
Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση στην Ερμούπολη . Θα δούμε το Δημαρχείο , την πλατεία Μιαούλη και το θέατρο Απόλλων . Το μεσημέρι θα πάρουμε το καράβι για τον Πειραιά . Άφιξη επιβίβαση στο λεωφορείο και πάντα με τις απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στον Τρίλοφο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

- Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς – Σύρος & Σύρος – Πειραιάς

- Τη μεταφορά με λεωφορείο που θα μας συνοδεύει στην Σύρο .

- Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο

- Πρωινό

- Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

- Τοπικό ξεναγό

- Τις περιηγήσεις του προγράμματος .

- Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ΦΠΑ .

Ο
Αρχηγός έχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΣΥΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: