Εγώ έτσι απλά


Ο ρόλος ενός ΟΔΗΓΟΥ και φυσικά με την συναργασία τουΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ είναι να παρουσιάζει τις ομορφιές μιας περιοχής, μιας πόλης, μιάς χώρας , και να παρέχει στον Ταξιδιώτη κάθε πληροφορία , τα αξιοθέατα και την κολτούρα καθε τόπου.

Συνεπείς προς το ρόλο αυτό και την συνεχή έρευνα προτείνουμε !! τόπους ώστε να γίνοντε οι διακοπές ποιο ποιοτικές και ποιο ευχάριστες


Στις εκδρομές μας , γινόμαστε μια οικογένεια , μια παρέα , ιδικότερα στις μέρες των εορτών , δεν υπάρχει πιο ομορφότερο να υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι και να διακρίνεις χαμόγελαστά πρόσωπα , καινούργια ατομα, νέες παρέες


Με εκτίμηση κ σεβασμό THE DRIVER +30 6977 431320-

FACEBOOK : christos deligiannidis

Twitter: christosDeligiannidis (chr1stofer)


twitter

Για Μένα - about me

Η φωτογραφία μου
THESSALONIKI, Greece
TEL: +30 6977-431320.(EMAIL christos.deligiannidis@gmail.com)...(skype: christos.deligiannidis ) face book : tripdriver or christos deligiannidis )

οι επισκέψεις αυτής τις σελίδας είναι στους - visits to this page is to

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

BANSKO/ΒΑΝΣΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

2ήμερη Εκδρομή BANSKO/ΒΑΝΣΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-90€-
30-31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

ΜΕΡΑ :ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΠΑΝΣΚΟ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:00 Διέλευση συνόρων Προμαχώνα, στάση στο ελληνικό κατάστημα travel value, έλεγχος βουλγαρικών συνόρων και συνεχίζουμε , άφιξη στο Μπάσνκο . τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με το πανέμορφο γραφικό χωριό και χαλάρωση στο ξενοδοχείο kempinski 5*

Το νεότερο χιονοδρομικό θέρετρο της Βουλγαρίας αλπικής μορφής . το χωριό βρίσκετε σε υψόμετρο 925μ . με ψηλότερη κορυφή του χιονοδρομικού βίχρεν στα 2,914μ. Προτείνουμε μια βόλτα στο γραφικό χωριό Μπάνσκο με τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια με τις ξυλόγλυπτες πόρτες κτισμένα σε μοναστική μορφή .

Επίσης η τοποθεσία είναι ιδανική για πεζοπορία και ανάβαση σε ψηλές κορυφές όπου μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ μας στον παραδοσιακούς ρυθμούς. Εσωτερική και εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα . σάουνα . μασάζ . χαμάμ. Υδρομασάζ . τζακούζι θα σας ανανεώσουν και θα σας δώσουν δυνάμεις για τις εξορμήσεις σας στην περιοχή .στο υπαίθριο παζάρι θα βρείτε ποικιλία αθλητικών ειδών και είδη ρουχισμού. Για τους πιο χαλαρούς στο χωριό διαθέτει πολλές μικρές ταβερνούλες με τοπικές λιχουδιές που θα καλύψουν και το πιο απαιτητικό καλοφαγά .Για την νυχτερινή σας διασκέδαση προσφέρονται οι disco κ τα club του χωριού. Δείπνο . Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ:ΜΠΑΝΣΚΟ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία βόλτα στο χωριό. Το μεσημέρι αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής . Μέσω συνόρων προμαχώνα. Άφιξη στην Θεσσαλονίκη αργά το απόγευμα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ:

Τις μεταφορές με πολυτελές . υπερυψωμένo λεωφορείο (wc,tv,clima,κ 2ταινίες dvd)
Διανυκτέρευση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 5*
Πρωινό –Β/Β
Φόρους κοινότητας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Ποτά. Επιπλέον γεύματα.
Προαιρετικές εκδηλώσεις και διασκεδάσεις

ΤΙΜΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ
90€

Δεν υπάρχουν σχόλια: