Εγώ έτσι απλά


Ο ρόλος ενός ΟΔΗΓΟΥ και φυσικά με την συναργασία τουΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ είναι να παρουσιάζει τις ομορφιές μιας περιοχής, μιας πόλης, μιάς χώρας , και να παρέχει στον Ταξιδιώτη κάθε πληροφορία , τα αξιοθέατα και την κολτούρα καθε τόπου.

Συνεπείς προς το ρόλο αυτό και την συνεχή έρευνα προτείνουμε !! τόπους ώστε να γίνοντε οι διακοπές ποιο ποιοτικές και ποιο ευχάριστες


Στις εκδρομές μας , γινόμαστε μια οικογένεια , μια παρέα , ιδικότερα στις μέρες των εορτών , δεν υπάρχει πιο ομορφότερο να υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι και να διακρίνεις χαμόγελαστά πρόσωπα , καινούργια ατομα, νέες παρέες


Με εκτίμηση κ σεβασμό THE DRIVER +30 6977 431320-

FACEBOOK : christos deligiannidis

Twitter: christosDeligiannidis (chr1stofer)


twitter

Για Μένα - about me

Η φωτογραφία μου
THESSALONIKI, Greece
TEL: +30 6977-431320.(EMAIL christos.deligiannidis@gmail.com)...(skype: christos.deligiannidis ) face book : tripdriver or christos deligiannidis )

οι επισκέψεις αυτής τις σελίδας είναι στους - visits to this page is to

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΚΑΙΜΑΚ ΤΣΑΛΑΝ- ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ -ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ


ΤΙΜΗ 55€


2ήμερη εκδρομή
21-22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012
-ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ - ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ
-ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ
55€
Σάββατο 21 Απριλίου 2012
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 08.00 με προορισμό την Παναγίτσα του Ν.Πέλλας. Στάση για καφέ στην Έδεσσα και βόλτα στους περίφημους καταρράκτες της. Στη συνέχεια περίπου στις 12.00-12.30 άφιξη στον Άγιο Παντελεήμονα Φλωρίνης για ξενάγηση στο «Πιπεράδικο» με δωρεάν γευστική δοκιμή στις περίφημες πιπεριές Φλωρίνης.

Στη συνέχεια ακολουθεί επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα. Γεύμα εξ ιδίων σε εστιατόριο του χωριού δίπλα στη λίμνη Βεγορίτιδα. Αναχώρηση από τον Άγιο Παντελεήμονα με προορισμό την Παναγίτσα και άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση.

Κυριακή 22 Απριλίου 2012
Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο με προορισμό τον Παραδοσιακό Οικισμό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου για βόλτα στα γραφικά σοκάκια και καφε. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Λουτράκι Αριδαίας για επίσκεψη στα Λουτρά του Πόζαρ. Γεύμα εξ ιδίων σε εστιατόριο του χωριού. Αναχώρηση νωρίς το απόγευμα και επιστροφή στη Θεσσαλονίκη..

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
• Μεταφορά με το πολυτελές λεωφορείο του γραφειου μας
• Διαμονή σε ξενοδοχειο
• Ημιδιατροφή (Πρωινό και Δείπνο)
• Τις περιηγήσεις του προγράμματος
• Αρχηγό – συνοδό του γραφείου
• Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ΦΠΑ

Ο Αρχηγός έχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 55 €

Δεν υπάρχουν σχόλια: