Εγώ έτσι απλά


Ο ρόλος ενός ΟΔΗΓΟΥ και φυσικά με την συναργασία τουΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ είναι να παρουσιάζει τις ομορφιές μιας περιοχής, μιας πόλης, μιάς χώρας , και να παρέχει στον Ταξιδιώτη κάθε πληροφορία , τα αξιοθέατα και την κολτούρα καθε τόπου.

Συνεπείς προς το ρόλο αυτό και την συνεχή έρευνα προτείνουμε !! τόπους ώστε να γίνοντε οι διακοπές ποιο ποιοτικές και ποιο ευχάριστες


Στις εκδρομές μας , γινόμαστε μια οικογένεια , μια παρέα , ιδικότερα στις μέρες των εορτών , δεν υπάρχει πιο ομορφότερο να υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι και να διακρίνεις χαμόγελαστά πρόσωπα , καινούργια ατομα, νέες παρέες


Με εκτίμηση κ σεβασμό THE DRIVER +30 6977 431320-

FACEBOOK : christos deligiannidis

Twitter: christosDeligiannidis (chr1stofer)


twitter

Για Μένα - about me

Η φωτογραφία μου
THESSALONIKI, Greece
TEL: +30 6977-431320.(EMAIL christos.deligiannidis@gmail.com)...(skype: christos.deligiannidis ) face book : tripdriver or christos deligiannidis )

οι επισκέψεις αυτής τις σελίδας είναι στους - visits to this page is to

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

200 ευρώ για 5μέρες ΣΥΡΟΣ - ΤΗΝΟΣ

5ήμερη εκδρομή
4 –8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΣΥΡΟΣ - ΤΗΝΟΣ

Σάββατο 4 -9 ./ 2010
Συγκέντρωση Στην πλατεία Αριστοτέλους στις 21.30 . Περνώντας από Τέμπη και με καθ’οδόν στάσεις συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ραφήνας
.
Κυριακή 5 -9./ 2010
Άφιξη νωρίς το πρωί στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Αρχόντισσα των Κυκλάδων ,τη μαγευτική Σύρο . Άφιξη στο νησί , μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το γύρο του νησιού . Γεύμα εξ ιδίων κάπου στη διαδρομή μας . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Διανυκτέρευση .
Σύρος Το λεωφορείο μας
Δευτέρα 6 -9./ 2010
Πρωινό στο ξενοδοχείο . . Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε το Δημαρχείο της Σύρου –έργο του αρχιτέκτονα Τσίλλερ που βρίσκεται στην πλατεία Μιαούλη

Μεταφορά στο λιμάνι επιβίβαση στο καράβι και απόπλους για την Τήνο . Άφιξη στο νησί και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Ελεύθερος χρονος στη διάθεση σας για μια πρώτη γνωριμία με τη γραφική Χώρα. Διανυκτέρευση

Τρίτη 7 -9 / 2010

Επίσκεψη στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης. Κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε για το γύρο του νησιού.
Προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας ( Ησυχαστήριο , Ναός της Αγίας , η Κάρα Της , Ναός της Ζ. Πηγής , έκθεση εργοχείρων). Αναχώρηση και περνώντας από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βώλαξ, Κάμπος, Καρδιανή, Υστέρνια , άφιξη στο μεγαλύτερο και πιο όμορφο χωριό της Τήνου , τον Πύργο.
Εδώ θα επισκεφθούμε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, όπως επίσης και το μουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών .
Στάση για καφέ στη γραφική πλατεία και συνεχίζουμε για Πάνορμο . Γεύμα εξ ιδίων στα παραλιακά ταβερνάκια.
Στην επιστροφή για τη Χώρα και το ξενοδοχείο , θα επισκεφθούμε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής για να δοκιμάσουμε τα παραδοσιακά αμυγδαλωτά και τα λουκούμια με τις ιδιαίτερες και πολλές γεύσεις τους. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στη γραφική Χώρα με τα στενά γραφικά σοκάκια. Διανυκτέρευση .
Τετάρτη 8 -9./ 2010
Πρωινό και στη συνέχεια μεταφορά στο λιμάνι και απόπλους για τη Ραφήνα. Αφιξη, επιβίβαση στο λεωφορείο και με καθ’οδόν στάσεις άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
- Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα – Σύρος , Σύρος - Τήνος & Τήνος Ραφήνα
- Τη μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο που θα μας συνοδεύει
καθ’όλη τη διάρκεια της εκδρομής
Τις περιηγήσεις του προγράμματος .
- Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
- Πρωινό
- Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
- Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ΦΠΑ .
Ο Αρχηγός έχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος
ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: