Εγώ έτσι απλά


Ο ρόλος ενός ΟΔΗΓΟΥ και φυσικά με την συναργασία τουΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ είναι να παρουσιάζει τις ομορφιές μιας περιοχής, μιας πόλης, μιάς χώρας , και να παρέχει στον Ταξιδιώτη κάθε πληροφορία , τα αξιοθέατα και την κολτούρα καθε τόπου.

Συνεπείς προς το ρόλο αυτό και την συνεχή έρευνα προτείνουμε !! τόπους ώστε να γίνοντε οι διακοπές ποιο ποιοτικές και ποιο ευχάριστες


Στις εκδρομές μας , γινόμαστε μια οικογένεια , μια παρέα , ιδικότερα στις μέρες των εορτών , δεν υπάρχει πιο ομορφότερο να υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι και να διακρίνεις χαμόγελαστά πρόσωπα , καινούργια ατομα, νέες παρέες


Με εκτίμηση κ σεβασμό THE DRIVER +30 6977 431320-

FACEBOOK : christos deligiannidis

Twitter: christosDeligiannidis (chr1stofer)


twitter

Για Μένα - about me

Η φωτογραφία μου
THESSALONIKI, Greece
TEL: +30 6977-431320.(EMAIL christos.deligiannidis@gmail.com)...(skype: christos.deligiannidis ) face book : tripdriver or christos deligiannidis )

οι επισκέψεις αυτής τις σελίδας είναι στους - visits to this page is to

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Πολιτιστικός τουρισμός Απόδραση στις Τέχνες

Η πραγματοποίηση μιας διαφορετικής αντίληψης για τις διακοπές...

Οι πολιτισμικές διακοπές είναι η πραγματοποίηση μιας διαφορετικής αντίληψης για τις διακοπές, για εκείνους που αποζητούν ψυχαγωγία και χαλάρωση, αλλά επίσης πρόκληση και γνώσεις και θέλουν ταυτόχρονα να ανακαλύψουν την αληθινή κουλτούρα της Ελλάδας.

Η φιλοσοφία που ακολουθείται είναι ενεργή συμμετοχή σε σεμινάρια και εργαστήρια κάτω από την επίβλεψη τοπικών ειδικών και επαγγελματιών που με χαρά μοιράζονται τα μυστικά τους δουλειάς τους ενώ σας καθοδηγούν σε αυτήν την υπέροχη εμπειρία.

Και όλα αυτά λαμβάνουν χώρα σε ένα μοναδικό περιβάλλον όπως αυτό της Ελλάδας, σε πανέμορφες τοποθεσίες, όπως αναπαλαιωμένα σπίτια και κήπους, παλιές βίλλες ή γραφικούς ελαιώνες. Εκεί θα μπορέσετε με όλες σας τις αισθήσεις να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία και να έλθετε σε επαφή με πλευρές της Ελληνικής κουλτούρας και παράδοσης, όπως βυζαντική αγιογραφία, φωτογραφία, κεραμική, γλυπτική, τοιχογραφία, κατασκευή μουσικών οργάνων, γιόγκα, διαλογισμό, εκμάθηση παραδοσιακών μουσικών οργάνων και μουσικές συναντήσεις με μουσικούς από χώρες της Μεσογείου, των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατοής, της Κεντρικής Ασίας, της Ινδίας και του Καυκάσου.

Από τα ηλιόλουστα νησιά του Αιγαίου έως πανέμορφες ακτές της Πελοποννήσου, την Κρήτη, τα Ιόνια Νησιά και τα βουνά της Στερεάς Ελλάδας η χώρα μας είναι ευλογημένη με μια από τις πιο πολύτιμες κληρονομιές στον κόσμο, την οποία εμείς πρέπει να διαφυλάξουμε και να διαδώσουμε.

Αυτές οι πρωτοβουλίες στηρίζονται από τις τοπικές κοινωνίες και οργανισμούς, που θέλουν να προωθήσουν τον ποιοτικό τουρισμό. Στοχεύουν δε σε ανθρώπους με υψηλό ενδιαφέρον στην κουλτούρα και το περιβάλλον. Η Ελλάδα έχει πανέμορφη φύση και πολύ ενδιαφέρουσα κουλτούρα. Οι εναλλακτικές διακοπές ενσωματώνουν την ψυχαγωγία, τη χαλάρωση και τη μόρφωση, ταυτόχρονα φέρνοντας πιο κοντά ενδιαφέροντες ανθρώπους από κάθε γωνιά της γής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: