Εγώ έτσι απλά


Ο ρόλος ενός ΟΔΗΓΟΥ και φυσικά με την συναργασία τουΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ είναι να παρουσιάζει τις ομορφιές μιας περιοχής, μιας πόλης, μιάς χώρας , και να παρέχει στον Ταξιδιώτη κάθε πληροφορία , τα αξιοθέατα και την κολτούρα καθε τόπου.

Συνεπείς προς το ρόλο αυτό και την συνεχή έρευνα προτείνουμε !! τόπους ώστε να γίνοντε οι διακοπές ποιο ποιοτικές και ποιο ευχάριστες


Στις εκδρομές μας , γινόμαστε μια οικογένεια , μια παρέα , ιδικότερα στις μέρες των εορτών , δεν υπάρχει πιο ομορφότερο να υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι και να διακρίνεις χαμόγελαστά πρόσωπα , καινούργια ατομα, νέες παρέες


Με εκτίμηση κ σεβασμό THE DRIVER +30 6977 431320-

FACEBOOK : christos deligiannidis

Twitter: christosDeligiannidis (chr1stofer)


twitter

Για Μένα - about me

Η φωτογραφία μου
THESSALONIKI, Greece
TEL: +30 6977-431320.(EMAIL christos.deligiannidis@gmail.com)...(skype: christos.deligiannidis ) face book : tripdriver or christos deligiannidis )

οι επισκέψεις αυτής τις σελίδας είναι στους - visits to this page is to

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

golfing holidays - Golf Courses in Greece



γήπεδα γκολφ σε συνδυασμό με επισκέψεις στις κλασσικές περιοχές της Ελλάδας...

Το γκολφ είναι ένα παιχνίδι κατά το οποίο ο αθλητής χρησιμοποιεί ένα ειδικό μπαστούνι για να οδηγήσει μια μικρή ειδική μπάλα ξεκινώντας από την περιοχή που ονομάζεται "teeing ground" -η περιοχή αφετηρίας, στην οποία υπάρχουν δύο στηρίγματα εκκίνησης- κατά μήκος του "putting green" (ο χώρος γύρω από την τρύπα) και τελικά μέσα στην τρύπα με όσο το δυνατόν λιγότερα χτυπήματα. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης της μπάλας στην τρύπα, ξεκινώντας από την περιοχή εκκίνησης με τον ελάχιστο αριθμό χτυπημάτων.

Ένα γήπεδο γκολφ αποτελείται από 9 ή 18 διαδοχικές τρύπες.

Υπάρχουν δύο βασικές κατηγορίες παιχνιδιού, το "match play," όπου σε αναμέτρηση ένας προς έναν, νικητής είναι αυτός που έχει κερδίσει περισσότερες τρύπες από τον άλλον, και το "stroke play," όπου παίζουν δύο ή και περισσότεροι παίκτες στις 18 τρύπες και κερδίζει αυτός που έχει κάνει τα λιγότερα χτυπήματα στο σύνολο με το πέρας του παιχνιδιού.

Αναλυτικότερα, στο "Match play" -που βασίζεται στον ανταγωνισμό και όπου ο κάθε γύρος παίζεται με στόχο να κερδιθούν όσο το δυνατόν περισσότερες τρύπες- το σκορ στηρίζεται στην σύγκριση των κερδισμένων τρυπών από κάθε παίκτη, ενώ στο "Stroke play" το σκορ στηρίζεται στην πρόσθεση των συνολικών χτυπημάτων κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, και νικητής είναι ο ανταγωνιζόμενος που στο σύνολο του γύρου ή των γύρων ενός παιχνιδιού έχει κάνει τα λιγότερα χτυπήματα.

Η Ελλάδα δεν έχει αναπτύξει ακόμα μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία γύρω από το γκολφ, έχει όμως τις υποδομές για να παρέχει σε έναν επισκέπτη την δυνατότητα να εξερευνήσει μια διαφορετική άποψη της "Κλασσικής" Ελλάδας. Παρολαυτά, η Ελλάδα είναι μια χώρα με ήπιο Μεσογειακό κλίμα και μια μέση θερμοκρασία τους χειμερινούς μηνες που την κάνουν ιδανικό προορισμό για γκολφ φθινόπωρο, χειμώνα και άνοιξη.

Οι λάτρεις του γκολφ, ή ακόμα και οι απλοί επισκέπτες που θέλουν να δοκιμάσουν αυτό το παιχνίδι, μπορούν να επιλέξουν μέσα από τις πέντε καλύτερες τοποθεσίες για γκολφ στην Ελλάδα: το Γήπεδο Γκολφ της Γλυφάδας, ένα πολύ καλά οργανωμένο και κατάφυτο από πεύκα γήπεδο κοντά στην Αθήνα , το Γήπεδο και Country Club του Πόρτο Καρράς στην Βόρεια Ελλάδα, στην περίφημη Σιθωνία της Χαλκιδικής, το Γήπεδο Γκολφ στην περιοχή Αφάντου της ηλιόλουστης Ρόδου, όπου κάθε εξάμηνο διοργανώνεται ένα Διεθνές Πρωτάθλημα, το Γήπεδο Γκολφ της Κέρκυρας, και το Crete Golf Club στην Χερσόνησο της Κρήτης, ένα υπερσύγχρονο γήπεδο 18 τρυπών που είναι ανοιχτό όλο τον χρόνο. Μάλιστα, κοντά στις εγκαταστάσεις του Crete Golf Club, οι γκόλφερς έχουν να επιλέξουν μεταξύ των ξενοδοχείων της αλυσίδας MARIS HOTELS (Creta Maris, Silva Maris, Bella Maris, Candia Maris, Terra Maris, Villas Arhanes και Avdou Villas).

Πολλοί ταξιδιωτικοί πράκτορες προσφέρουν στα πακέτα διακοπών τους διάφορα ταξίδια σε περιοχές με γήπεδα γκολφ σε συνδυασμό με επισκέψεις στις κλασσικές περιοχές της Ελλάδας και των Ελληνικών νησιών.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ αριθμεί περίπου 1.200 μέλη σε όλη την Ελλάδα.

Η Ελλάδα έχει και Σύλλογο Επαγγελματιών Παικτών Γκολφ στο γήπεδο γκολφ Γλυφάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: