Εγώ έτσι απλά


Ο ρόλος ενός ΟΔΗΓΟΥ και φυσικά με την συναργασία τουΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ είναι να παρουσιάζει τις ομορφιές μιας περιοχής, μιας πόλης, μιάς χώρας , και να παρέχει στον Ταξιδιώτη κάθε πληροφορία , τα αξιοθέατα και την κολτούρα καθε τόπου.

Συνεπείς προς το ρόλο αυτό και την συνεχή έρευνα προτείνουμε !! τόπους ώστε να γίνοντε οι διακοπές ποιο ποιοτικές και ποιο ευχάριστες


Στις εκδρομές μας , γινόμαστε μια οικογένεια , μια παρέα , ιδικότερα στις μέρες των εορτών , δεν υπάρχει πιο ομορφότερο να υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι και να διακρίνεις χαμόγελαστά πρόσωπα , καινούργια ατομα, νέες παρέες


Με εκτίμηση κ σεβασμό THE DRIVER +30 6977 431320-

FACEBOOK : christos deligiannidis

Twitter: christosDeligiannidis (chr1stofer)


twitter

Για Μένα - about me

Η φωτογραφία μου
THESSALONIKI, Greece
TEL: +30 6977-431320.(EMAIL christos.deligiannidis@gmail.com)...(skype: christos.deligiannidis ) face book : tripdriver or christos deligiannidis )

οι επισκέψεις αυτής τις σελίδας είναι στους - visits to this page is to

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

αρχαιολογικός τουρισμός

η Ελλάδα είναι η κοιτίδα του Ευρωπαϊκού πολιτισμού...

Με μια ιστορία 4000 ετών, η Ελλάδα είναι η κοιτίδα του Ευρωπαϊκού πολιτισμού. Είναι η χώρα που γέννησε μοναδικούς φιλοσόφους, όπως ο Σωκράτης και ο Πλάτων, ηγέτες όπως ο Περικλής, ο Αριστείδης και ο Θεμιστοκλής, στρατηλάτες όπως ο Φίλιππος ο Μακεδών και ο γιος του Μέγας Αλέξανδρος. Είναι η χώρα όπου αναπτύχθηκαν και μεγαλούργησαν πολιτισμοί όπως ο Κυκλαδικός, ο Μυκηναϊκός, ο Μινωικός, ο Σπαρτιατικός, ο Μακεδονικός, ο Αθηναϊκός και ο Κορινθιακός. Είναι η πατρίδα της Μυθολογίας, του Παρθενώνα, των Δελφών, (όπου βασιλιάδες και άρχοντες από όλο τον κόσμο της αρχαιότητας προσέρχονταν στο μαντείο για να συμβουλευτούν την Πυθία), της Αρχαίας Ολυμπίας όπου διεξήχθησαν οι πρώτοι Ολυμπιακοί αγώνες και της Κρήτης.

Με την επικράτηση του Χριστιανισμού, οι ΄Ελληνες απέκτησαν εθνική συνείδηση και έθεσαν τα θεμέλια της παντοδύναμης Βυζαντινής αυτοκρατορίας. Ο Βυζαντινός πολιτισμός είναι η συνέχιση του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού με πολλά Ρωμαϊκά και Ανατολικά στοιχεία.

Η Ελλάδα έχει άπειρα αρχαία μνημεία, συναρπαστικά μουσεία και θεαματικούς αρχαιολογικούς χώρους, όπως το Διόν και η Πέλλα, προσφέροντας την ευκαιρία για μια ιστορική περιπλάνηση στους αιώνες, την πιθανότητα για μια νοερή αναδρομή στο μύθο, την ιστορία και την κουλτούρα από τους κλασσικούς χρόνους έως τις ημέρες μας.

Πολλά τουριστικά γραφεία οργανώνουν θαυμάσιες περιηγήσεις με αρχαιολογικό ενδιαφέρον, ομιλίες από διακεκριμένους ανθρώπους των γραμμάτων, επισκέψεις σε χώρους ανασκαφών και συναντήσεις με κατοίκους για συμμετοχή των επισκεπτών σε κοινές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: